Izvor: eKapija | Petak, 11.01.2019.| 09:06

Grad Beograd raspisao javni poziv za izdavanje poljoprivrednog zemljišta u zakup

Ilustracija
Sekretarijat za privredu Beograda raspisao je javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Grada Beograda.

Zemljište koje se daje u zakup nalazi se u opštinama Barajevo, Voždovac, Grocka, Mladenovac, Zvezdara, Zemun, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Sopot, Rakovica, Surčin i Čukarica, a obuhvaćeno je Godišnjim programom zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritorija Beograda za 2018. godinu.

Ovo zemljište daje se u zakup i na korišćenje isključivo za poljoprivrednu proizvodnju i ne može se davati u podzakup.

Uvid u dokumentaciju može se izvršiti u zgradi Sekretarijata za privredu Gradske uprave, u Ulici Kraljice Marije broj 1.

Zemljište se izdaje u viđenom stanju, a o terminima za obilazak zainteresovani ponuđači mogu se informisati na sajtu www.beograd.rs, u odeljku oglasi i tenderi.

Pravo na učešće na tenderu imaju sva pravna i fizička lica koja ispune tražene uslove, a rok za podnošenje prijave je 18. januar u 15 časova.

Javno nadmetanje održaće se u zgradi Gradske uprave grada Beograda na Trgu Nikole Pašića broj 6. Raspored javnog nadmetanja za sve opštine pojedinačno, ali i ostale detalje iz ovog oglasa možete videti OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.