Izvor: eKapija | Četvrtak, 10.01.2019.| 15:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

Društvo Energoprojekt Garant i zvanično pripojeno kompaniji Sava neživotno osiguranje

Skupština Sava neživotnog osiguranja a.d.o Beograd je na svojoj XXVII vanrednoj sednici, donela Odluku o statusnoj promeni Društva, po kojoj je dana 31.12.2018. godine sprovedena statusna promena. Na osnovu ove odluke, društvo Energoprojekt Garant a.d.o. pripojilo se Sava neživotnom osiguranju a.d.o. Beograd.

Sa ovim danom Energoprojekt Garant a.d.o. prestaje da postoji, što se evidentira njegovim brisanjem iz registra privrednih subjekata. Istog dana Sava neživotno osiguranje je, kao pravni sledbenik, preuzelo celokupan porftolio društva Energoprojekt Garant, sva prava i obaveze koje to društvo ima po tom osnovu, sva druga prava i obaveze, kao i celokupnu imovinu, potraživanja i kapital društva Energoprojekt Garant.

U skladu sa navedenim, sve obaveze prema klijentima koje je do 31.12.2018. imao Energoprojekt Garant a.d.o. preuzima Sava neživotno osiguranje kao društvo sukcesor, koje će nastaviti da izvršava sve obaveze iz osiguranja po ugovorima koji su zaključeni sa Energoprojekt Garant.

Dosadašnji klijenti Energoprojekt Garanta su blagovremeno i detaljno upoznati sa navedenim statusnim promenama, kao i mogućnostima realizacije njihovih zahteva, prava i obaveza.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.