NavMenu

Privredna delegacija Finske u poseti srpskim kolegama – B2B sastanci u PKS 1. juna

Izvor: Blic Sreda, 20.05.2009. 11:03
Komentari
Podeli

Privredna delegacija Finske, predvođena podsekretarom Ministarstva inostranih poslova Finske Pekkom Huhtaniemiom, boraviće u Beogradu 1. juna 2009. godine. Tom prilikom, u Privrednoj komori Srbije biće održana Plenarna sednica i bilateralni razgovori srpskih i finskih privrednika. Plenarna sednica počeće u 14 časova u sali 2, dok će poslovni forum biti održan u 15 časova. Organizator dolaska finskih privrednika je Asocijacija finskih kompanija za promociju internacionalizacije poslovanja (FINPRO).

U poseti srpskim kolegama boiraviće Hannu Tynkkynen, potpredsednik "Eltel Networks", jedne od vodećih infranet servis kompanija u EU, sa primarnim fokusom na električne i telekomunikacione veze.

U sastavu finske delegacije biće i Martti Muurinen, generalni director "Enemi Oy", koja se bavi konsaltingom iz oblasti životne sredine. Budanec Damir, direktor izvoza "Karelia-Upofloor Oy" predstaviće kompaniju za proizvodnju drvenih podnih podloga.

Kompaniju "Metsa Tissue", proizvođača papirnih maramica i proizvoda od finog papira, predstaviće njen potpredsednik Juha Tilli. Ispred poznatnu evropske kompanije iz oblasti telekomunikacionih sistema "Nokia Siemens Networks" biće LLkka Lakaniemi.

Sastancima u PKS-u prisustvovaće i Kari Föhr, direktor prodaje u "Outotec Oyj", koja se bavi konsaltingom u sektoru rudarstva i metalne industrije. Među finskim privrednicima naći će se i predstavnik kompanije "Metso Corporation", koja je snabdevač održive tehnologije i usluga za rudarstvo, građevinarstvo, proizvodnju energije, recikliranje, kao i papirne industrije.

Sve informacije o učešću na poslovnom skupu možete dobiti putem telefona 011/ 3300-938, ili maila milan.ristic@pks.rs. A osoba za kontakt je Milan Ristić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.