NavMenu

DHL dobitnik sertifikata "zaštićeni potrošač"

Izvor: eKapija Petak, 28.12.2018. 10:56
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Africa Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija DHL Srbija osvojila je žig "Zaštićen potrošač", koji izdaje Republička unija potrošača, kao dokaz uspostavljanja najviših standarda poslovanja. U procesu sertifikacije, sertifikaciona kuća Globalsert je analizirala procese i procedure rada kompanije DHL i zaključila da je ova kompanija uspostavila društveno odgovorno poslovanje i da kontinuirano unapređuje i vodi brigu o korisnicima – potrošačima, životnoj sredini, bezbednosti i zdravlju na radu zaposlenih, navodi se u saopštenju DHL.

- Republička unija potrošača svojim angažovanjem u vidu odgovarajučih edukacija, značajno je doprinela da se kompanija DHL International Beograd osposobi u primeni standarda u navedenim oblastima - izjavio je dr Denis Perinčić, predsednik upravnog odbora.

Direktor kompanije DHL u Srbiji Darko Babić istakao je da je dobijanjem žiga Zaštićen potrošač ova kompanija pokazala da vodi računa o zadovoljstvu korisnika usluga.

- Mi smo kontinuirano posvećeni stalnom unapređivanju poslovanja. Ulažemo velike napore da održimo nivo kvaliteta na koji su naši klijenti navikli i tu nema odstupanja. Poslovne relacije sa klijentima su nam temelj našeg poslovanja I poverenja koje već decenijama gradimo u Srbiji - navodi Babić.

DHL je vodeća svetska kompanija u sektoru pružanja logističkih usluga. Naša DHL porodica nudi najširi portfolio logističkih usluga, od nacionalne i međunarodne isporuke paketa, rešenja za slanje robe u okviru onlajn kupovine, međunarodnog brzog transporta kopnenim, vazdušnim i morskim putem, do upravljanja industrijskim lancima nabavke. Sa oko 360.000 zaposlenih u više od 220 zemalja i teritorija širom sveta, DHL povezuje ljude i kompanije na bezbedan i pouzdan način i tako mogućava protok globalne trgovine. Sa specijalizovanim rešenjima za tržišta u razvoju i industrije uključujući tehnologiju, prirodne nauke i zdravstvo, energetiku, auto-industriju i maloprodaju, potvrđenom posvećenošću drušvenoj odgovornosti i neprikosnovenom prisustvu na tržištima u razvoju, DHL je odlučno pozicioniran kao "kompanija za pružanje logističkih usluga za ceo svet". DHL je ​​deo Deutsche Post DHL Grupe. Grupa je ostvarila prihod od više od 60 milijardi evra u 2017. godini.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.