Izvor: Promo | Utorak, 25.12.2018.| 11:24
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novaston ekskluzivni partner kompanije IKEA Srbija

Ilustracija (Foto: ArchMan/shutterstock.com)
Kraj 2018. godine kompanija Novaston će dočekati sa ohrabrujućim poslovnim rezultatima. Prema rečima generalne direktorke Mie Zečević, ova nezavisna retail real estate platforma, koja danas objedinjuje četiri kompanije – Novaston Asset Management, Novaston Project Management, Novaston Facility Management i Novaston Marketing Consultancy, u novu 2019. godinu ulazi sa velikim očekivanjima i važnim projektima.

- Nedavno smo finalizirali ugovor o poslovnoj saradnji sa kompanijom IKEA Srbija. Bićemo njihov dugoročni partner kada je u pitanju investicija u ritejl park koji grade pored robne kuće u Bubanj potoku. Naša kompanija Novaston Asset Management će imati ekskluzivno pravo na izdavanje prostora, dok će Novaston Project Management obavljati konstultantske usluge vezane za dizajn i tehničke potrebe samog retail parka, kao i budućih zakupaca. Konsultantske usluge se obavljaju od najranijih faza razvoja IRPB-a, uključujući rad na razvoju prostorno-tehničkog koncepta retail parka, i nastaviće se dalje kroz sve faze projektovanja i izvođenja objekta - objašnjava Mia Zečević.

Ona dodaje da je cilj Novastona da uspostavi strateško partnerstvo sa kompanijom IKEA na nivou svih firmi i da je namera da u kasnijim fazama bude uključen marketing, čime bi Novaston bio zadužen za kompletno upravljanje budućim ritejl parkom.

- Počeli smo kao Novaston Asset Management, nezavisna real estate retail platforma, sa sedam zaposlenih. Danas uz Novaston Asset Management postoje još tri firme – Novaston Project Management, Novaston Facility Management, Novaston Marketing Consultancy, sa više od 40 zaposlenih. Na ovaj način smo upotpunili oblast delovanja i kompletirali usluge koje pružamo klijentima. Postavili smo standarde koji naši inostrani kliijenti već implementiraju i na drugim tržištima. Uspeli smo da za kratko vreme postanemo prepoznatljiv brend, kako u Srbiji, tako i na tržištu regiona. Sarađujemo sa najvećim internacionalnim investitorima, na šta smo posebno ponosni - istakla je Mia Zečević.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.