Izvor: turistički svet | Utorak, 25.12.2018.| 09:05
Izdvojite članak Odštampajte vest

U centru Beograda otvoren Boutique hotel Museum

Ilustracija (Foto: Paul Velgos/shutterstock.com)
U strogom centru Beograda, u Čika Ljubinoj 5 otvoren je Boutique hotel Museum, sa 4 zvezdice, koji pored 50 smeštajnih jedinica, poseduje i sale za sastanke, restoran Pavo, kafe bar Artem i fitness centar.

Dizajn eksterijera i enterijera hotela prati istorijski razvoj arhitekture zgrade, pa je tako u neomodernističkom duhu redizajniran noviji deo fasade, dok je stari deo fasade, pod najvišom zaštitom države, restauriran.

Enterijer hotela ispunjen je pažljivo odabranim komadima ručno rađenog italijanskog nameštaja, prateći formu, dizajn i poštujući kulturno nasleđe same građevine. Unutrašnjost hotela je prelivena mlečno belim mermerom, dok su zidovi kombinovani rustičim šarama i drvenim oblogama od hrastovine stvarajući eklektičan stil koji pruža podjednako osećaj komfora, luksuza i prijatnosti.

Museum hotel raspolaže sa 50 svetlih, moderno dizajniranih soba i apartmana obloženih drvenim hrastovim oblogama, koje stvaraju osećaj topline i poseduju sledeće sadržaje: kontrolu klime, besplatan WI-FI (50/50), sateniranu damastnu posteljnu, hypnos krevete, sef veličine lap topa, LED televizor sa velikim izborom kanala, set za kafu/čaj i mini bar. Kupatila su obložena najfinijom keramikom sa ornametima srpske pirotske šare stilizovane u skladu sa Museum hotelom.

Na prvom spratu hotela nalaze se konferencijske sale, kao i kompleks za rekreaciju i relaksaciju, koji obuhvata prostor sa saunom, fitness centrom opremljenim vrhunskim kardio spravama i posebnim prostorom za masaže i tretmane.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.