NavMenu

Aviokompanija KLM koristi WhatsApp za obaveštenja o letovima

Izvor: Aviatica Ponedeljak, 24.12.2018. 10:24
Komentari
Podeli
(Foto: Dabarti CGI/shutterstock.com)
Holandska aviokompanija KLM nastavlja da uvodi novu tehnologiju u svoje svakodnevno poslovanje, pa je tako pokrenula uslugu porodičnog obaveštavanja putem WhatsApp-a (KLM Family Update). Nova usluga, koja će pre svega obradovati zabrinute roditelje, bake, deke i tetke, omogućiće porodici da u realnom vremenu sazna informacije o letu. Ako se zaglavite na nekom aerodromu, a letite KLM-om, bar nećete morati da jurite način kako da svoje obavestite o tome – automatski će im biti poslata poruka putem ove usluge.

Svim putnicima KLM-a koji prime svoju bording kartu putem WhatsApp-a biće ponuđeno da potpuno besplatno koriste najnoviju KLM-ovu WhatsApp uslugu. KLM će potom slati poruke s obaveštenjima prijateljima i porodici putnika, tako da će oni znati i kada je let počeo, kada je putnik sleteo, kao i sve relevantne informacije o letu (odlaganje, otkazivanje…). Pored ovih automatskih poruka, porodica i prijatelji će moći i sami da upitaju za status leta putem WhatsApp-a. Ovom novom uslugom KLM želi da putnicima olakša let, a njihovim porodicama umanji brigu.

KLM je prva avio-kompanija koja nudi WhatsApp uslugu za putnike i njihove najbliže. Zasad je ova usluga dostupna samo na engleskom, ali u zavisnosti od odziva putnika, KLM razmišlja i o uvođenju drugih jezika, kao i većeg broja socijalnih mreža kroz koje će ova usluga biti dostupna.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.