NavMenu

Uručena priznanja "Agro biz lider"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 11.05.2009. 10:22
Komentari
Podeli

Klub privrednih novinara, Regionalna privredna komora Novi Sad i Društvo agrarnih ekonomista organizovali su juče (10. maj 2009. godine), na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, konferenciju o ulozi znanja i obrazovanja u podizanju izvozne konkurentnosti proizvoda.

Uručena su i priznanja "Agro biz lider", koja su pripala novosadskim institutima za ratarstvo i povrtarstvo i veterinarstvo, zatim Institutu za ekonomiku poljoprivrede iz Beograda, šabačkoj Mlekari, "Delta Agraru" (Podunavlje iz Čelareva), poljoprivrednim kombinatima 7. juli iz Debrca, Bečeju iz Bečeja, PKB, kompaniji "Nutriko" iz Vranja i Hypo-Alpe-Adria banci.

U kagtegoriji malih preduzeća i gazdinstava priznanje "Agro biz lider" pripalo je Ljiljani Jatić za proizvodnju jagoda, Zoranu Jadranoviću, za proizvodnju mleka, Slavoljubu Radosavljeviću za proizvodnju meda, Gradimimiru Đorđeviću – Buci za proizvodnju jagodastog voća, Mileni Tatar za proizvodnju organske hrane, Miri D. Stefanović za nisko temperaturno kondenzaciono sušenje hrane, Ljubici Stankov za proizvodnju i preradu voća i Ljiljani Kovačević za proizvodnju medenog voća.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.