NavMenu

Deveti Novosadski noćni bazar 22. i 23. decembra

Izvor: eKapija Utorak, 18.12.2018. 09:32
Komentari
Podeli
(Foto: Sunny studio/shutterstock.com)
U subotu i nedelju, 22. i 23. decembra 2018. godine od 18 časova, po deveti put, biće održan Novosadski noćni bazar, ovoga puta u Master centru Novosadskog sajma.

Gotovo već godinu i po dana, Novosađanke i Novosađani imaju mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima proizvođača i izlagača na Novosadskom bazaru.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept bazara je rad sa malim proizvođačima, a od 160 izlagača po događaju, danas bazaru broji i do 330 izlagača.

Kako se navodi u saopštenju, za svaki događaj postoji lista čekanja, jer prostor ne može da isprati interesovanje izlagača a posećenost je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.

Na prvom sajamskom okupljanju, kako se navodi, organizatori očekuju još raznovrsniju ponudu izlagača, a svi posetioci biće u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.

Svečano otvaranje zakazano je za 18h u Master centru Novosadskog sajma u subotu, 22. decembra 2018. godine, navodi se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.