Izvor: Promo | Ponedeljak, 17.12.2018.| 15:49

Praznične krofne za poslovne partnere i originalan ketering za sva čula

Slatkoteka je pripremila posebne krofnaste aranžmane za korporativne proslave, konferencije, novogodišnje i druge praznike, kao i za obeležavanje poslovnih uspeha. Ovakvi tipovi događaja zahtevaju pažljivo osmišljen ketering koji će zadovoljiti sva čula, poštujući pritom formalnu notu i poslovni ambijent u kome se događaj organizuje. Inovativnost je važan deo svake poslovne strategije, a Mesto gde žive krofne vam omogućava da je primenite i na polju poslastica koje će začiniti vaše bitne trenutke.

U skladu sa željama klijenata, Slatkoteka priprema posebno dizajnirane krofne sa motivima po izboru. Možete se odlučiti za krofne sa istaknutim logotipom vaše kompanije ili nekim drugim simbolom u skladu sa vrstom događaja, a poslovne partnere možete iznenaditi i personalizovanim krofnama sa kratkim porukama ili čestitkama ispisanim na samim krofnama.

Još jedna inovacija na polju organizacije poslovnih događaja je i Donut Wall (Zid krofni). U pitanju je svetski popularan vid dekoracije kojim, na sofisticiran i elegantan način, možete osvežiti konferencijske sale i poslovne prostore, dajući im tako potpuno originalan izgled. Dizajn, motivi i boje su stvar vašeg izbora, pa možete biti sigurni da će se Zid krofni savršeno uklopiti u ambijent i atmosferu kojoj težite.

Slatkoteka nastoji da ispuni sve želje kada su važni trenuci u pitanju, pa je tako na raspolaganju 50 različitih ukusa krofni. Na vama je samo da izaberete idealnu kombinaciju i ostavite snažan utisak na poslovne partnere, kolege i prijatelje.

Za sve informacije i konsultacije u vezi sa keteringom, možete se javiti na telefone 065 33 00 509 (za pravna lica i za fizička lica sa porudžbinama preko 30 krofni), 065 33 00 508 za ostale porudžbine za Beograd (Višnjićeva 5) i 065 33 00 521 za ostale porudžbine za Novi Sad (Katolička porta 2).

Odlučite se za ukusne i inovativne zalogaje, jer vaši poslovni uspesi ne zaslužuju ništa manje od toga, a Slatkoteka je tu da odgovori na vaša pitanja i pomogne vam u izboru keteringa o kome će vaše kolege dugo pričati.

Fotogalerija
Slatkoteka

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.