NavMenu

Praznične krofne za poslovne partnere i originalan ketering za sva čula

Izvor: Promo Ponedeljak, 17.12.2018. 15:49
Komentari
Podeli
Slatkoteka je pripremila posebne krofnaste aranžmane za korporativne proslave, konferencije, novogodišnje i druge praznike, kao i za obeležavanje poslovnih uspeha. Ovakvi tipovi događaja zahtevaju pažljivo osmišljen ketering koji će zadovoljiti sva čula, poštujući pritom formalnu notu i poslovni ambijent u kome se događaj organizuje. Inovativnost je važan deo svake poslovne strategije, a Mesto gde žive krofne vam omogućava da je primenite i na polju poslastica koje će začiniti vaše bitne trenutke.

U skladu sa željama klijenata, Slatkoteka priprema posebno dizajnirane krofne sa motivima po izboru. Možete se odlučiti za krofne sa istaknutim logotipom vaše kompanije ili nekim drugim simbolom u skladu sa vrstom događaja, a poslovne partnere možete iznenaditi i personalizovanim krofnama sa kratkim porukama ili čestitkama ispisanim na samim krofnama.

Još jedna inovacija na polju organizacije poslovnih događaja je i Donut Wall (Zid krofni). U pitanju je svetski popularan vid dekoracije kojim, na sofisticiran i elegantan način, možete osvežiti konferencijske sale i poslovne prostore, dajući im tako potpuno originalan izgled. Dizajn, motivi i boje su stvar vašeg izbora, pa možete biti sigurni da će se Zid krofni savršeno uklopiti u ambijent i atmosferu kojoj težite.

Slatkoteka nastoji da ispuni sve želje kada su važni trenuci u pitanju, pa je tako na raspolaganju 50 različitih ukusa krofni. Na vama je samo da izaberete idealnu kombinaciju i ostavite snažan utisak na poslovne partnere, kolege i prijatelje.

Za sve informacije i konsultacije u vezi sa keteringom, možete se javiti na telefone 065 33 00 509 (za pravna lica i za fizička lica sa porudžbinama preko 30 krofni), 065 33 00 508 za ostale porudžbine za Beograd (Višnjićeva 5) i 065 33 00 521 za ostale porudžbine za Novi Sad (Katolička porta 2).

Odlučite se za ukusne i inovativne zalogaje, jer vaši poslovni uspesi ne zaslužuju ništa manje od toga, a Slatkoteka je tu da odgovori na vaša pitanja i pomogne vam u izboru keteringa o kome će vaše kolege dugo pričati.


Fotogalerija
Slatkoteka
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.