NavMenu

U paleti proizvoda kompanije DeGusta iz Beograda odnedavno i salate

Izvor: eKapija Utorak, 18.12.2018. 15:43
Komentari
Podeli
Kompanija DeGusta iz Beograda već dugi niz godina bavi se proizvodnjom prehrambenih proizvoda. To su, pre svega, slatki i slani namazi, sosevi, senf, kečap, majonez, topinzi, kakao prelivi u tabli, filovi‚ kremovi... Paleta od dvadesetak proizvoda odnedavno je obogaćena i različitim salatama od prirodnih i svežih sastojaka.

- Reč je o salatama originalne recepture na bazi majoneza, u kojima se koriste isključivo prirodni i sveži sastojci. Imamo italijansku salatu sa majonezom, senfom, šunkom, testeninom... Tu je i klasična ruska salata, nezaobilazna na prazničnim trpezama. Nešto novo i nesvakidašnje je majonezna kremasta krompir salata, dok je za sve one koji poste kompanija DeGusto pripremila francusku salatu, posnu verziju ruske salate - kaže za eKapiju Srđan Adžić, komercijalni direktor fabrike DeGusta.

Kako je istakao, svi DeGusta proizvodi razvijani su na osnovu dugogodišnjeg iskustva stečenog u ugostiteljskoj i konditorskoj industriji. Tako je i najveći deo delatnosti usmeren ka redovnim potrošačima kako bi im se približili proizvodi pripremani savremenim tehnološkim procesima, čuvajući najbolje iz svakog sastojka koji se koristi u pripremi.

Nove DeGusta salate mogu se pronaći u objektima velikih trgovinskih lanaca.


- Osim velikog broja stranih brendova, na rafovima trgovina sve češće se mogu naći i kvalitetni brendovi domaćih proizvođača, što potvrđuje i DeGusto svojom bogatom ponudom proizvoda - kaže Adžić.

Preduzeće DeGusta osnovano je 2004. godine, a tokom 2012. novi menadžment je preuzeo odgovornost za razvoj robne marke i novih proizvoda u skladu sa investicionim planom. Investicija vredna 1 mil EUR očigledno se pokazala kao dobra odluka, pošto je više od 20 proizvoda pronašlo svoj put do potrošača. DeGusta je i partner mnogim eminentnim proizvođačima, vodeći snabdevač u HoReCa programu i proizvođač privatnih robnih marki.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.