Izvor: eKapija | Četvrtak, 13.12.2018.| 13:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Čarobni bazar" 15. decembra na platou iza zgrade Geozavoda

Kompanija Henkel Srbija, u saradnji sa magazinom Lepa i Srećna, organizuje Čarobni bazar, koji će biti održan 15. decembra na platou iza zgrade Geozavoda. Druženje počinje u 11 i trajaće do 18 časova.

Posetioci bazara imaće priliku da uživaju u pravoj novogodišnjoj čaroliji, a najveća iznenađenja čekaju najmlađe. Naime, Henkel je za njih pripremio poklon paketiće, a mališani će uživati i u druženju sa Deda Mrazom.

Posle toga, najmlađi posetioci moći će da se maskiraju uz pomoć popularnog crtanja lica, te se na kratko pretvore u svoje omiljene crtane junake.

Da se prinčevi i princeze dobro zabave pobrinuće se mađioničar i animator, a svi gosti će tokom trajanja programa imati mogućnost da besplatno koriste klizalište od veštačkog leda, koje će nedelju dana biti postavljeno na Gallery Walk-u.

Vreme praznika je i vreme solidarnosti, pa će i štićenici Ustanove za decu i mlade Sremčica prodavati ručno izrađene čestitke, a sav novac od prodaje, kao i dobrovoljni prilozi posetilaca, ići će u posebnu donatorsku kutiju i biće iskorišćen za poboljšanje uslova u ovoj ustanovi.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.