Izvor: eKapija | Četvrtak, 06.12.2018.| 16:14
Izdvojite članak Odštampajte vest

Regionalna digital marketing konferencija Konverzija 13. i 14. aprila u Banjaluci

Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Treća regionalna digital marketing konferencija Konverzija održaće se 13. i 14. aprila 2019. u Banjaluci, najavili su u sredu (5. decembra 2018. godine) organizatori, agencija Grape iz Banjaluke i Nedim Šabić, digital marketing stručnjak poreklom iz Travnika. Ovim povodom pripremljena je specijalna early bird ponuda za kupovinu ulaznica, pa će tako sve do 15. decembra 2018. iste biti dostupne po 30% nižoj ceni u odnosu na redovnu.

Prema rečima organizatora, treća Konverzija održaće se u Banskom dvoru i to kao idealan uvod u Proleće u Banjaluci, manifestaciju koja uključuje brojne kulturne, zabavne, sportske i edukativne sadržaje širom grada na Vrbasu.

Za razliku od prethodne dve Konverzije koje su okupile 200 i 250 učesnika, zbog sve većeg interesоvanja, na trećoj se očekuje više od 400 učesnika iz celog regiona. Oni će ovog puta imati priliku da slušaju 26 vrhunskih predavača, koji će u dva dana, koliko traje konferencija, kroz individualna predavanja i otvorene panel diskusije obraditi brojne teme iz raznih oblasti digital marketinga, te otkriti mnoštvo korisnih trikova i saveta za unapređenje onlajn biznisa.

Među njima su dobro poznata imena poput Miroslava Varge, Gorana Čandrlića, Nenada Pantelića, Nedima Šabića, Roberta Petkovića, Zorina Radovančevića, Darka Buldioskog, Maje Jovančević, Fabiana Rossbachera i drugih.

Iz agencije Grape ističu da ulažu mnogo truda da treća Konverzija po kvalitetu sadržaja nadmaši prethodne dve. U fokusu konferencije i dalje ostaju nesebična razmena znanja i iskustava i ostvarivanje poslovnih saradnji između samih učesnika.

Podsećamo, konferencija Konverzija je jedinstven događaj edukativnog karaktera namenjen svima koji se bave poslovima "novog doba" i koji su deo digitalne ekonomije. Već nakon prve godine održavanja, konferencija je pobrala simpatije ljudi iz struke kako zbog mnoštva praktičnih i konkretnih saveta i lekcija, tako i zbog inspirativnih i motivišućih predavanja, ali i dodatnih sadržaja poput Business Speed Dating-a i odlične žurke na kojoj su učesnici imali još prilike za druženje i umrežavanje.

Ono što je zanimljivo je da će se u sklopu događaja, dva dana pre same konferencije, održati i četiri dvodnevne radionice na sledeće teme: Google Ads, Google Analytics, E-commerce marketing i SEO. Radionice će biti interaktivnog tipa i koncipirane tako da se najpre prelaze osnove, a potom i naprednije teme. Radiće se u malim grupama, kako bi bile što kvalitetnije i efikasnije, a učesnici će moći predavače direktno pitati za savete.

Više informacija o samom događaju i kupovini ulaznica po 30% nižoj ceni možete pronaći na zvaničnoj web stranici konferencije www.konverzija.org dok odgovore na sva pitanja možete dobiti slanjem mejla nа info@konverzija.org ili poruke na Facebook stranici Konverzije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.