NavMenu

Četvrta međunarodna FinConf konferencija 25. i 26. aprila u Sarajevu

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.12.2018. 16:11
Komentari
Podeli
Nakon izuzetnog uspeha prošlogodišnje konferencije, sve je spremno za 4. FinConf konferenciju koja će se održati 25. i 26. aprila u Sarajevu.

FinConf je međunarodna konferencijska platforma posvećena inovacijama u finansijskim uslugama, koja ima za cilj pružiti forum za otvorenu i napred orjentisanu diskusiju o evropskim finansijskim izazovima i finansijskim tržištima.

FinConf 2019 doneće potpuno nova iskustva, a ove godine partner i suorganizator konferencije je International Burch University, jedan od vodećih univerziteta u Bosni i Hercegovini, saopšteno je iz FinConf-a.

- FinConf konferencija će ponovo okupiti vodeće aktere i stručnjake tokom dva dana razmene iskustava, panel diskusija, prezentacija i networking-a. I ove godine imaćemo izvanredne sesije s naglaskom na nove trendove, praktične primene i trenutne poslovne prilike u različitim sektorima, uključujući Blockchain, Open Banking, Payments, Banking Regulations, RegTech, FinTech i mnoge druge – ističu organizatori.

Dodaju da će konferencija okupiti najveća imena i kompanije sa osvrtom na inovativne modele i strategije u finansijskim uslugama. FinConf 2019 predstavit će niz panela s aktuelnim temama, tehnološkim razgovorima i najnovijim trendovima uz izlaganja vodećih regionalnih i svetskih stručnjaka.

- Od mnogih panelista i moderatora koji će uzeti akitvno ućešće na FinConf 2019 izdvojićemo neke, a to su Martina Drvar, viceguverner Hrvatske narodne banke, Marko Škreb, tehnički direktor USAID FINRA, Andrej Stuchlik, savetnik EIB-a, Spyros Zarkos iz Evropske bankarske uprave (EBA), zatim Nena Dokuzov iz Ministarstva za gospodarski razvoj i tehnologiju Slovenije, Tadej Slapnik, direktor Tolar HashNET, te Matt Elton, zamenik predsedavajućeg i član upravnog odbora IRTA-e (International RegTech Association) - kažu organizatori konferencije.

Kompletan spisak tema uključujući informacije o samoj konferenciji i glavnim govornicima možete pronaći na veb stranici finconf.com.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.