Izvor: eKapija | Četvrtak, 06.12.2018.| 11:53

Na proleće 2019. kreće izgradnja bazena na Rudniku

Ilustracija
Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević najavio je priliskom obilaska zaseoka Brezovice na Rudniku da su planovi opštine za tu planinu u sledećoj godini "veoma ambiciozni" i najavio velika ulaganja u Rudnik, prenosi portal Morava info.

– Završili smo projekat otvorenih bazena na Rudniku koji ćemo raditi zajedno sa kompanijom Contango. Predviđeno je da radovi krenu na proleće, a trenutno je u fazi izdavanja građevinske dozvole - najavio je on.

- Takođe, završili smo kompletnu projektnu dokumentaciju za vodosnabdevanje sa Rzava. Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima nam je za taj posao obećala 200 miliona dinara. Mi smo sa vodoprivrednim preduzećem Morava iz Čačka završili svu potrebnu dodatnu dokumentaciju kako bi taj novac obezbedili i povukli na račun opštine Gornji Milanovac. Lepa vest je i da će u najskorije vreme rzavska voda doći na Rudnik – istakao je Kovačević.

On je dodao da se dosta ulaže u ovaj deo opštine, ali da će se sa tom praksom nastaviti i u budućnosti kako bi u potpunosti bili iskorišćeni turistički potencijali planine Rudnik, izveštava Morava info.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.