NavMenu

Na proleće 2019. kreće izgradnja bazena na Rudniku

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.12.2018. 11:53
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Jelena Đelić)Ilustracija
Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević najavio je priliskom obilaska zaseoka Brezovice na Rudniku da su planovi opštine za tu planinu u sledećoj godini "veoma ambiciozni" i najavio velika ulaganja u Rudnik, prenosi portal Morava info.

– Završili smo projekat otvorenih bazena na Rudniku koji ćemo raditi zajedno sa kompanijom Contango. Predviđeno je da radovi krenu na proleće, a trenutno je u fazi izdavanja građevinske dozvole - najavio je on.

- Takođe, završili smo kompletnu projektnu dokumentaciju za vodosnabdevanje sa Rzava. Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima nam je za taj posao obećala 200 miliona dinara. Mi smo sa vodoprivrednim preduzećem Morava iz Čačka završili svu potrebnu dodatnu dokumentaciju kako bi taj novac obezbedili i povukli na račun opštine Gornji Milanovac. Lepa vest je i da će u najskorije vreme rzavska voda doći na Rudnik – istakao je Kovačević.

On je dodao da se dosta ulaže u ovaj deo opštine, ali da će se sa tom praksom nastaviti i u budućnosti kako bi u potpunosti bili iskorišćeni turistički potencijali planine Rudnik, izveštava Morava info.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.