Izvor: Tanjug | Četvrtak, 06.12.2018.| 15:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Industrijski kompleks MIND Park u Kragujevcu otvara se danas - Grad u malom sa fabrikama, obdaništem, poliklinikom, sportskim terenima i pistom

Otvaranje prve fabrike u industrijskom kompleksu MIND Park u Kragujevcu planirano je za sutra, a svečanosti će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Industrijski kompleks MIND Park, čija izgradnja je počela u aprilu u Lužnicama kod Kragujevca, osmišljen je kao grad u malom sa svim sadržajima koji su neophodni za svakodnevni život.

Osim toga što će MIND Park biti industrijski kompleks, on će se utopiti u prirodni ambijent, a posebna pažnja je posvećena zaštiti životne sredine. Izvođač radova je Tehnogradnja iz Kruševca.

Na površini od 10 hektara nalaziće se upravna zgrada, dečije obdanište i polikliničko - dijagnostički centar sa najsavremenijom opremom. U zgradi inženjeringa radiće veliki broj inženjera iz različitih oblasti, a ne samo za potrebe industrije šinskih vozila. U okviru kompleksa nalaziće se i sportski tereni i multifunkcionalna hala, kao i aerodromska pista.

Investitor za projekat MIND Park je kompanija "Mind Real Estate" koja je deo Milanović Indrustries Gruop - Mind Group, koja je u vlasništvu Bratislava Milanovića.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.