Izvor: Energetski portal | Ponedeljak, 03.12.2018.| 10:10
Izdvojite članak Odštampajte vest

Preliminarna rang lista projekata za sufinansiranje sanacije i rekultivacije deponija

(Foto: Sergey Nivens/shutterstock.com)
Ministarstvo zaštite životne sredine 1. decembra je objavilo Preliminarnu rang listu projekata za sufinansiranje iz sredstava Zelenog fonda u okviru Javnog konkursa za sufinansiranje jedinica lokalne samouprave u izradi i realizaciji projekata sanacije i rekultivacije postojećih nesanitarnih gradskih (opštinskih) deponija – smetlišta u 2018. godini.

Učesnici konkursa imaju pravo uvida u podnete zahteve u periodu od tri radna dana od dana objavljivanja Preliminarne rang liste.

Uvid u podnete zahteve učesnici konkursa mogu izvršiti u prostorijama Ministarstva zaštite životne sredine, ul. Omladinskih brigada 1, Novi Beograd, V sprat, kancelarija 550, od 7:30 do 15:30 časova.

Na Preliminarnu rang listu učesnici konkursa mogu izjaviti primedbu, u roku od osam dana od dana njenog objavljivanja.

Primedba se može izjaviti preporučenom poštom ili neposredno preko pisarnice Uprave za zajedničke poslove republičkih organa na adresu: Ministarstvo zaštite životne sredine, ul. Omladinskih brigada 1, 11070 Novi Beograd, naznakom: "PRIMEDBA po Konkursu Zelenog fonda iz 2018. godine".

Primedba se dostavlja i u elektronskom obliku, na adresu: konkurs.sanacija[at]ekologija.gov.rs u pdf formatu, u navedenom roku.

Konačna rang lista projekata koji ispunjavaju uslove za sufinansiranje odobrava se odlukom ministra, u skladu sa ukupnim raspoloživim sredstvima za realizaciju ovog javnog konkursa.

Preliminarnu rang lista možete pogledati OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.