Izvor: Promo | Četvrtak, 29.11.2018.| 15:01
Izdvojite članak Odštampajte vest

Tesla brend bogatiji za belu tehniku - Uređaji "za svaki dan i svaki dom"

Slobodan Šarenac i Aleksandar Đorđević
Kompanija Comtrade predstavila je u sredu (28. novembra 2018. godine) novitet u portfoliju uređaja Tesla – belu tehniku, uz novi slogan za ceo brend: "Tehnologija svima". Brend Tesla stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevica za većinu. Po ugledu na ovu viziju budućnosti, u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija dostupne svima, Comtrade je lansirao belu tehniku "za svaki dan i svaki dom".

Ovi pristupačni uređaji uključuju veliki izbor modela koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze sa funkcijama koje olakšavaju svakodnevicu i obezbeđuju izuzetnu servisnu podršku, uz pet godina garancije.

Na promociji Tesla bele tehnike gostima se obratio Nebojša Uskoković, generalni direktor Comtrade Distribucije, a posebnu pažnju privukao je proslavljeni košarkaški as, selektor reprezentacije Srbije i ambasador brenda Tesla – Aleksandar Saša Đorđević. Program je vodio sportski novinar Slobodan Šarenac.

Među uređajima Tesla bele tehnike nalaze se veš mašine koje obezbeđuju miran rad, bez vibracija i pomeranja uređaja, a u periodu od 3. decembra 2018. do 31. januara 2019. godine za sve kupce klasičnih i kombinovanih veš mašina koji registruju svoju kupovinu obezbeđena je besplatna godišnja zaliha Duel praška za veš.

Sudomašine dolaze u različitim dimenzijama kako bi se uklopile u svaki koncept i prostor, a predstavljeni su i različiti modeli frižidera - vertikalni ili horizontalni, singl ili kombinovani, veći, manji, inox ili beli...

Kada je reč o uređajima za kuvanje, brze, ekonomične, bezbedne, lake za održavanje i precizne za podešavanje Tesla ugradne ploče i rerne štede prostor i olakšavaju pripremu i najzahtevnijih jela. Ponuda zadovoljava razne ukuse, od klasičnih korisnika do modernih porodica koje prednost daju najnovijoj tehnologiji indukcionih ploča. Tu su i Tesla aspiratori i mikrotalasne rerne, izrađene uz pomoć tehnologije koja dolazi od lidera na svetskom tržištu ovih proizvoda.

Tesla bela tehnika dolazi sa pet godina garancije, bez uslovljavanja korisnika registracijom, a rezervni delovi će biti dostupni i dugo nakon isteka garancije, pa potrošači mogu mirno da spavaju, ističu iz Comtrade Distribucije.

Detaljnu specifikaciju svih uređaja možete pronaći na sajtu www.tesla.info.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.