NavMenu

Jelova gora iz Užica prodaje pokretnu i nepokretnu imovinu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.11.2018. 10:53
Komentari
Podeli
(Foto: rdonar/shutterstock.com)
Užička drvna industrija i prerada nemetala Jelova gora a.d. u stečaju, oglasila je prodaju nepokretne i pokretne imovine metodom neposredne pogodbe uz prikupljanje ponuda.


Predmet prodaje je 11 imovinaskih celina, od kojih su najvrednije prva i deseta - motel u selu Ribaševina (sa zemljištem na površini od 0.03.30 ha, zgradom ugostiteljstva ukupne površine 543,65 m2 i oremom), čija je procenjena vrednost 16.525.897 dinara i Proizvodno-poslovni kompleks na istoj lokaciji koji čine tri katastarske parcele (najveća ima 01.68.21 ha), osam zgrada većinom bez odobrenja za gradnju (površine od 19 do 518 m2), kao i otkupna stanica i portirnica u vanknjižnom vlasništvu, a procenjena vrednost ove celine je 19.931.722 dinara.

U selu Ribaševina, Jelova gora prodaje i vodovod sastavljen od zemljišta i dve zgrade vodoprivrede, čija je procenjena vrednost 643.653 dinara

Na prodaju su još i četiri stana u Ribaševini, prodavnica i magacin u selu Trnava i prodavnica i zemljište u selu Gostinica, kao i oprema za obradu drveta i ostala oprema firme.

U oglasu je navedeno da procenjena vrenost imovine nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je obavezujuća prilikom određivanja visine ponude.

Imovina se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije svakog radnog dana od 10 do 14 časova, a najkasnije sedam dana pre zakazane prodaje.

Rok za dostavljanje pisanih ponuda sa mogućnošću poboljšanja je 12. decembar 2018. do 11.45 časova, na adresu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika - Centar za stečaj u Beogradu.

Više o ovoj prodaji možete videti OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.