Izvor: eKapija | Nedelja, 25.11.2018.| 17:11
Izdvojite članak Odštampajte vest

Beogradskom hotelu Saint Ten prestižno priznanje - Najbolji luksuzni butik hotel u regionu

Nakon niza uspeha, pred kraj 2018. godine Saint Ten hotel dobio je i prestižno priznanje World Luxury Hotel od organizacije World Luxury Hotel Awards – u kategoriji najbolji luksuzni butik hotel u regionu.

Glasanje je trajalo mesec dana i vračarskom hotelu je donelo pobednički rezultat.

Saint Ten hotel već dve godine dočekuje goste iz celog sveta i svojom izvanrednom uslugom uspeva da oduševi i najzahtevnije putnike. Hotel se izdvaja po personalizovanoj usluzi koju pruža svojim gostima.

- Uvek smo spremni da predvidimo i ad hoc reagujemo na zahteve i potrebe gostiju. Zaposleni rade kao pravi tim, a hotel poštuje tradiciju i srpsko gostoprimstvo, dok istovremeno budnim okom pratimo svetske trendove u hotelijerstvu i na uspešan način gostima pružamo jedinstveno iskustvo - kažu iz ovog hotela.

- Ponosni smo na osvojenu nagradu. Priznanje poput ovog najbolji luksuzan butik hotel potvrđuje dosadašnji trud Saint Ten tima i motiviše nas da nastavimo u istom maniru, uz osmeh i profesionalnost.

Hotel Saint Ten spremno čeka predstojeću 2019. i obećava nove uspehe i ugodan ambijent, uz već prepoznatljiv topao osmeh.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.