NavMenu

Rang lista poljskog časopisa - Mišković i Zepter među najbogatijim biznismenima

Izvor: Politika Četvrtak, 15.09.2005. 11:09
Komentari
Podeli

Miroslav Mišković i Filip Zepter (alijas Milan Janković), vlasnici kompanija ``Delta`` i ``Zepter``, pripadaju grupi od 40 najbogatijih biznismena u istočnoj i centralnoj Evropi, objavio je poznati poljski časopis ``Vprost`` iz Varšave.

Mišković je na pomenutoj listi zauzeo 30 mesto sa procenjenim kapitalom od 1,4 milijarde dolara, dok je Cepter 37. po rejtingu i 400 miliona dolara manjim bogatstvom, navodi poljski časopis.

Na rang listi prvih 11 mesta zauzimaju Rusi, dok se tek na 12. i 13. poziciji nalaze dva ukrajinska tajkuna. Prvoplasnirani je Roman Abramovič, ruski naftaški bos, vlasnik fudbalskog kluba "Chelsea", a njegova imovina se procenjuje na 15 milijardi dolara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.