NavMenu

Srbija izabrana za top turističku destinaciju za 2019.

Izvor: B92 Četvrtak, 22.11.2018. 11:15
Komentari
Podeli

Beograd (Foto: shutterstock)Beograd
Na panelu pet najboljih turističkih blogera, koji je 18. novembra održan u Denveru, Srbija je pobedila u izboru za top destinaciju za 2019. godinu. Vest o nagradi objavljena je na portalu TravelLemming.com koji se bavi malo poznatim i istraženim destinacijama u svetu.

Pet uticajnih turističkih blogera nominovalo je pet destinacija koje bi trebalo da pobede u ovom izboru, a više od 1,75 miliona ljudi je glasalo putem društvenih mreža.

Uporedo sa tim portal je objavio konkurs na kojem njihovi čitaoci biraju najbolju destinaciju, a najviše glasova dobila je Srbija.

- U Beogradu možete da iskusite noćni provod u klubovima na reci, možete da vidite neke od najboljih uličnih umetnika u svetu i šarmantni stari grad unutar tvrđave. Mimo glavnog grada, možete videti prelepe mirne reke koje vijugaju kroz bujne zelene doline, opčinjavajuće gradove i sela i mnoštvo istorijskih znamenitosti na svakom koraku - navodi se u tekstu.

Kirsten Rič, jedna od sudija na konkursu i vlasnica Udruženja za samostalna ženska putovanja, navela je da je Srbija i dalje nadolazeća destinacija za putovanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.