Izvor: Beta | Četvrtak, 23.04.2009.| 15:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoreni sajmovi "Moto bike expo" i "Off road show" u Novom Sadu

Nenad Čanak otvorio je danas (23. april 2009. godine) Sajam motocikala "Moto bike expo" i prvi Međunarodni sajam terenskih vozila "Off road show", koji će do 26. aprila biti održan na Novosadskom sajmu.

Kako su saopštili organizatori, na ovim manifestacijama će učestvovati oko 40 izlagača, a tokom četiri dana posetioci će moći da vide najnovije modele motocikala, bicikala i terenskih vozila i prateću opremu, kao i brojne dodatne sadržaje.

Menadžer sajmova Miroslav Radišić je rekao da će posetioci moći da u okviru manifestacije "Off road show" vide i brojne modele terenskih vozila vodećih svetskih proizvođača, koja će moći i da se testiraju na posebno napravljenom poligonu.

Tokom trajanja sajmova posetioci će moći da kupe modele pojedinih proizvođača po specijalnim popustima, dok će svaki stoti posetilac dobiti na poklon kacigu za motocikliste.

Kao i ranijih godina, na otvorenom prostoru Novosadskog sajma biće organizovana takozvana "street-fight" vožnja motociklista iz Mađarske i Srbije.

Predstojeće sajamske manifestacije obeležiće i koncert Milana Mumina, koji će sutra, 24. aprila, promovisati svoj novi album. U subotu će se novosadskoj publici na istom mestu predstaviti i sastav iz Pule Atomsko sklonište.

Cena pojedinačne ulaznice je 280 dinara, dok je cena ulaznice za kolektivne posete 200 dinara.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.