NavMenu

Epson organizovao Business Partner konferenciju u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 21.11.2018. 15:47
Komentari
Podeli
Sa Epsonove Business Partner konferencijeSa Epsonove Business Partner konferencije
Kompanija Epson održala je u utorak (20. novembra 2018. godine) u Beogradu Business Partner konferenciju, na kojoj je svojim najznačajnijim poslovnim partnerima i medijima predstavila rezultate poslovanja na domaćem tržištu i prikazala asortiman svojih aktuelnih proizvoda.

Prisutni su imali priliku da se uvere u kvalitet EcoTank serije štampača koji su namenjeni poslovnim i kućnim korisnicima, zatim WorkForce štampača usmerenih ka biznis korisnicima, kao i Epsonovih projektora koji pokrivaju širok spektar tržišta.

Događaju je prisustvovao i Massimo Pizzocri, jedan od čelnih ljudi evropskog ogranka Epsona, koji je održao predavanje na temu budućnosti štampe i zašto će Inkjet tehnologija zauzimati značajno mesto i u godinama pred nama.

- Iako su mnogi predviđali da će inkjet tehnologija do sada značajno izgubiti svoj udeo u svetu štampe, rezultati i situacija na tržištu pokazuju prilično drugačiju sliku. Naši Inc Tank modeli, otkako su lansirani 2010. godine pa do sada, prodati su u više od 30 miliona primeraka. To je vrlo jasan pokazatelj kako razmišljaju potrošači širom sveta, a Epson je uspeo da se pozicionira kao lider u ovom segmentu, zahvaljujući snažnoj prepoznatljivosti brenda i bogatoj liniji proizvoda - rekao je Massimo Pizzocri, potpredsednik odeljenja prodaje Epson Europe.


Svoje zadovoljstvo poslovanjem kompanije i postignutim rezultatima iznela je i Ivana Kokalović, Epsonov regionalni menadžer za Balkan, i navela da rezultati poslovanja ove godine pokazuju značajan rast, uz očekivanje da će se taj trend i nastaviti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.