NavMenu

Poznati finalisti prestižne SAM godišnje nagrade 2018 - Dodela nagrada 12. decembra

Izvor: eKapija Utorak, 20.11.2018. 13:25
Komentari
Podeli
SAM gala 2017.SAM gala 2017.
Do dodele prestižnih SAM godišnjih nagrada preostalo je još nepunih mesec dana, a poznati su finalisti u svih pet kategorija koje su nominovali članovi SAM-a.

U kategoriji SAM Menadžer godine kao osobe od integriteta i ugleda koje su prepoznate unutar i van svoje kompanije i koji su u 2018. godini ostvarili posebne poslovne rezultate našli su se Biljana Jovanović, vlasnica i generalna direktorka, Modna kuća LUNA, Dejan Aleksov, Retail Group Director, PHOENIX BMS, Dejan Turk, CEO, Vip mobile i A1 Slovenija, Mina Rakićević, suvlasnica i direktorka, Delikos i Nikola Avram, direktor divizije turizma, MK Group

Za priznanje Mladi menadžer godine nominovani su: Branislav Lončar, CFO, Southeast Europe, Publicis One, Ivan Đolić, Direktor prodaje, Adacta, Miloš Grujić, Director of Sales, Courtyard by Marriott, Uroš Đorđević, CEO, Agrounik i Vukašin Aleksić, Solution Sales Professional for CEE region, Microsoft.

U finalu u kategoriji Poslodavac godine nalaze se: Atlantic Grupa, Generali Osiguranje Srbija, MikroElektronika, Vip mobile i Zdravstvena Ustanova Apoteka BENU. Priznanje za Poslodavca godine biće dodeljeno i u kategoriji mikro i malih preduzeća, a nominovani su: Adventis Real Estate Management, DNA Communications, Gi Group HR Solutions, Travel Boutique i Triple S Learning.

Veoma važan deo poslovanja kompanija i ove godine bio je usmeren ka društveno odgovornim projektima, a kompanije koje se nalaze u najužem krugu u trci za nagradu Društveno odgovorna kompanija godine su Courtyard by Marriott Belgrade City Center Hotel, Delta Holding, Marbo Product, TeleGroup i Vip mobile.

Dobitnici prestižnih nagrada biće proglašeni na svečanoj ceremoniji SAM GALA 2018, 12. decembra u Belexpocentru, na kojoj će prisustvovati više od 400 najuticajnijijih zvanica iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije.

O dobitnicima odlučiće glasovi članova kao i ovogodišnji žiri koji čine: Stanka Pejanović, predsednica SAM-a, Olga Svoboda, tim lider radne grupe za Godišnju nagradu, Dragoljub Damljanović, Schneider Electric, prošlogodišnji dobitnik nagrade Menadžer godine, Marija Desivojević, Delta Holding, prošlogodišnji dobitnik nagrade CSR kompanija godine i Najbolji program za razvoj talenata, Dušan Basalo, Atria Grupa, prošlogodišnji dobitnik nagrade za SME poslodavca godine, Tamara Jokanović, Represent, član SAMa, Veronika Tasić Vušurević, Digitalna Srbija, član SAMa i Neven Marinović, Smart kolektiv, van članstva SAMa

Srpska asocijacija menadžera (SAM) tradicionalno već sedmu godinu zaredom realizuje izbor za prestižno priznanje "SAM Godišnje nagrade" sa ciljem promovisanja izuzetnosti i podsticanja kreativnosti i konkurentnosti u različitim sferama društvenog i poslovnog života.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Energija, Finansije

Struja za privredu Srbije od 1. maja jeftinija 25%?

Električna energija za komercijalno snabdevanje u Srbiji, odnosno za privredu, trebalo bi da pojeftini od 1. maja za oko 25% jer su pale cene tog energenta na tržištu, rekao je stručnjak za energetiku Željko Marković. On je za Betu rekao da je Elektroprivreda Srbije (EPS) cenu električne energije za privredu ugovarala zavisno od cena na tržištu i da je taj način izmenjen zbog energetske krize, kada su višestruko skočile. - Cene za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.