Izvor: eKapija | Sreda, 14.11.2018.| 14:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Međunarodni forum o saradnji 15. novembra na Zlatiboru

Ilustracija (Foto: Atstock Productions/shutterstock.com)
Razvojna agencija Srbije, Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske i Privredna komora Srbije, organizuju 4. Međunarodni forum o saradnji koji će okupiti privrednike iz zemalja regiona i EU, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija, kao i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi, sve u cilju razmene iskustva, promovisanja svojih proizvoda i usluga, kao i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje.

Kako je saopšteno iz PKS, forum će biti održan 15. novembra 2018, sa početkom u 10:00 časov u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru.

Ove godine tema foruma je podrška MMSPP kroz programe finansijske podrške. U okviru Foruma biće održano više panela na temu pristupa finansijskim fondovima za MMSPP Zapadnog Balkana, razvoja preduzetništva, lokalnog i regionalnog razvoja i unapređenja prekogranične saradnje. Poseban fokus ovog Foruma jesu i Međunarodni poslovni susreti za MMSPP i klastere koji se organizuju u okviru Evropske mreže preduzetništva.

Učešće na Forumu je besplatno za sve učesnike i daje mogućnost da se na jednom mestu, u okviru Međunarodnih poslovnih susreta za preduzeća i klastere koji se organizuju u sklopu Evropske mreže preduzetništva EEN, steknu novi poslovni partneri među kompanijama iz Turske, Mađarske, Rumunije, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i drugih zemalja.

Prošlogodišnji Forum održan na Jahorini okupio je više od 300 učesnika i predstavnika oko 120 preduzeća iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Mađarske, Kine, Hrvatske, Bugarske i Slovenije, navodi se u saopštenju PKS-a.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.