NavMenu

Dodeljena priznanja Kaktus 2018 - Nagrade za najbolje kampanje

Izvor: eKapija Sreda, 14.11.2018. 13:34
Komentari
Podeli
Marketing mreža nagradila je organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje na četvrtom po redu nacionalnom Festivalu integrisanih komunikacija KAKTUS 2018. Za nagrade ove godine konkurisala su čak 132 projekta, što je rast od 6,5% u odnosu na prošlu godinu.

Kampanja "Munchmallow - Priča za sebe", koju je osmislila i realizovala agencija Ovation BBDO za klijenta Jaffa Crvenka, proglašena je Integrisanom kampanjom godine - Grand Prix. Ova kampanja osvojila je nagrade i u kategorijama Pojedinačni radovi - Outdoor i Brand Awarness integrisana kampanja.

Agencija Ovation BBDO, sa 13 finalista i pet dobitnika, proglašena je Agencijom godine. Ova agencija osvojila je nagrade i u kategorijama Pojedinačni radovi - PRINT za kampanju "Crno je Zaječarsko" (klijent: Heineken Srbija) i Adaptirana međunarodna integrisana kampanja za "Chipsy fudbalsku strast" (klijent Marbo Product).

Sa četiri dobitnika i šest finalista, Vip Mobile proglašen je drugu godinu zaredom oglašivačem godine. Vip Mobile, sa agencijama partnerima, osvojio je nagrade u kategorijama Pojedinačni radovi - PR i Event za kampanju "Vip Kinoteka". Agencija Leo Burnett i Vip Mobile osvojili su nagrade u kategorijama Pojedinačni radovi - Radio za kampanju "Žabalesku prepaid" i Profitna integrisana kampanja za "Budi NEO".

Agencija McCann Beograd osvojila je tri nagrade na ovogodišnjem festivalu KAKTUS 2018 u kategorijama Pojedinačni radovi – TV za kampanju "Svet koji još niste upoznali" (klijent mts), Inovativna integrisana kampanja i Cross Media integrisana kampanja za "The Red Tread" (klijent The Coca-Cola Company).

Agencija New Moment New Ideas Company i Hemofarm Fondacija nagrađeni su u kategorijama Pojedinačni radovi - Media i Neprofitna integrisana kampanja za kampanju "Red Ball".

Kompanija Mercator S - IDEA osvojila je nagradu u kategoriji Pojedinačni radovi - BTL za kampanju "IDEA Dorćol". U kategoriji Pojedinačni radovi - Social Media nagrada je pripala agenciji Executive Group i Atlantic Grupa - Grand Prom za kampanju "Grand Black'n'Easy Kolegende".

U kategoriji Pojedinačni radovi - Mobile nagradu je osvojila kompanija AVON i agencija Saatchi&Saatchi za kampanju #čekiraj. Direct Media i Savez paraplegičara i kvadriplegičara Srbije odneli su pobedu u kategoriji Pojedinačni radovi - Viralni video za kampanju "Čuvaj se".

Communis DDB i Bambi osvojili su nagradu u kategoriji Pojedinačni radovi - Content marketing za kampanju "Upecaj zlatnu ribicu". Universal Music Group & Brands - Western Balkans i Carlsberg Srbija nagrađeni su za kampanju "Tuborg Open 2018" u kategoriji Pojedinačni radovi - Influencer marketing.

Kampanja "Matori developer", agencije Likes & Cookies i HOOLOOVOO, nagrađena je u kategoriji Pojedinačni radovi - Digital. LUNA TBWA nagrađena je u kategoriji Pojedinačni radovi - Direktni marketing za kampanju "Licem prema Novoj godini".

Četvrta po redu nacionalna dodela godišnjih strukovnih nagrada izazvala je veliko interesovanje agencija i kompanija iz Srbije. Za nagrade, koje se dodeljuju u 25 kategorija, konkurisalo je ukupno 25 agencija i 48 kompanija.

O tome ko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučivao je stručni žiri koji su činili priznati i ugledni profesionalci iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.