NavMenu

Jomil inženjering kupio preduzeće Trifunović iz Pranjana - Četiri proizvoda za centre IKEA

Izvor: Tanjug Sreda, 14.11.2018. 15:43
Komentari
Podeli
(Foto: Apples Eyes Studio/shutterstock)
Preduzeće Trifunović iz sela Pranjana, poznato po proizvodnji drvenih stolica, otkupila je kompanija Jomil inženjering iz Beograda.

- Kupili smo fabričke hale i proizvodni program. Već smo ugovorili četiri proizvoda koji će se naći u prodajnim objektima IKEA, a uskoro krećemo s proizvodnjom stolica i dečjih krevetaca. Naravno, biće tu i širi asortiman kvalitetnih proizvoda od čistog drveta i u tu svrhu već smo obezbedili 500 kubika hrastove i bukove građe ekstra kvaliteta. Deo proizvodnje plasiraće se na rusko tržište, a ubrzo ćemo se pojaviti i na evropskim i afričkim tražištima - kazao je za Glas zapadne Srbije generalni direktor Jomil grupe Jovan Čeković, prenosi Tanjug.

Preduzeće Trifunović bilo je poznato po proizvodnji stolica koje su zbog svog kvaliteta našle kupce širom sveta. Jomil inženjering otkupilo ga je za blizu pola miliona evra.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.