NavMenu

M:tel pokriva više od 30% tržišta Crne Gore

Izvor: Tanjug Subota, 10.11.2018. 14:22
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dan Kosmayer/shutterstock.com)Ilustracija
Tri godine pošto je m:tel najavio ulazak na tržište fiksne telefonije u Crnoj Gori, ova kompanija danas pokriva više od 30% ukupnog tržišta te zemlje.

Izvršni direktor m:tela Vladimir Lučić kaže da su posle tri godine u domenu fiksnog interneta i televizije prešli 30% tržišta u fiksnoj telefoniji, od interneta imaju 38% tržišta, a od televizije 30%, piše portal bankar.me

- Takođe, ta velika investicija u fiksnoj telefoniji pomogla je i razvoj i mobilne, tako da smo i u mobilnoj došli do 32% tržišta. Možemo sa zadovoljstvom da konstatujemo da smo, kao treći operater koji je krenuo i u mobilnu i u fiksnu, kada je već bilo zasićeno tržište, uspeli u tri bitna segmenta poslovanja da pređemo 30% tržišta - kazao je Lučić.

Finansijski pokazatelji m:tela u prvih devet meseci 2018. govore da postoji rast povećanja prihoda i profitabilnosti, što, kako je kazao Lučić, govori koliko je investicija u fiksnoj telefoniji bila isplativa, piše portal.

- Poznati smo da osluškujemo potrebe korisnika. Hteli smo da demonstriramo jedan novi digitalni interfejs prema korisniku s nazivom MOVE. Moći ćete da vraćate sedam dana unazad sve kanale, da snimate, presnimavate kanale. Osim televizije, mi ćemo u budućnosti ponuditi korisnicima niz novih digitalnih servisa - rekao je Lučić.

Oni korisnici koji budu želeli da uzmu ovaj servis, dodao je, moći će da imaju benefite digitalne televizije.

Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima m:tela, Milivoje Cerović, kazao je da je servis kreiran na osnovu potreba korisnika te kompanije.

Crnogorski portal Analitika piše da će od 15. novembra kompanija m:tel pustiti u rad kanal Superstar, a do 15. decembra i satelitsku televiziju, što je, ocenjuju, bitno za korisnike nekih ruralnih ili primorskih područja.

Lučić je dodao da je m:tel optičkom mrežom pokrio 90% stanovništva i tako omogućio da najveći deo korisnika dobije internet brzine veće od 100 megabita.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.