Izvor: eKapija | Nedelja, 11.11.2018.| 22:09

Paraćinska mlekara Mihajlović lansirala novu robnu marku Zlatica - U planu povećanje kapaciteta i nova zapošljavanja

"Zlatica" je nova robna marka pod kojom mlekara Mihajlović iz Paraćina plasira svoje proizvode širom Srbije.

Pasterizovano mleko, jogurt, kiselo mleko i kisela pavlaka dobili su novu, savremenu ambalažu koju izdvaja zaštitni znak kravice Zlatice. Do maloprodajnih objekata mlekare Mihajlović u Paraćinu, Ćupriji, Jagodini, Despotovcu, Svilajncu, Kragujevcu, Batočini, Boru, Zaječaru i Beogradu, ali i do ostalih trgovinskih lanaca u zemlji, ovi proizvodi biće prevoženi vozilima na kojima je već istaknut novi brend.

Kako navode iz paraćinske mlekare, kvalitet i dostupnost na tržištu ostaju prioriteti njihove poslovne strategije, a već su nabavljene i nove proizvodne linije za povećanje kapaciteta.

Mlekara Mihajlović posluje od 2000. godine, a u svom proizvodnom programu ima sveže pasterizovano mleko, fermentisane proizvode (jogurt, kiselo mleko, kiselu pavlaku i surutku), sirne namaze, sveži, beli, topljeni i polutvrdi sir, mešovite proizvode i deserte. Kako je nedavno lokalnim medijima rekao direktor Slobodan Golubović, ovo preduzeće je u prethodne dve godine povećavalo broj zaposlenih za po desetak radnika, tako da ih trenutno ima 70, a najavio je da će taj trend biti nastavljen i u narednom periodu.

Inače, Mlekara Mihajlović jedan je od izlagača na Međunarodnom sajmu u Tirani koji počinje 21. novembra.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.