NavMenu

HTC VIVE najavio aplikaciju za poslovnu saradnju i sastanke u virtuelnoj realnosti - VIVE Sync poboljšava produktivnost timova

Izvor: eKapija Petak, 09.11.2018. 14:07
Komentari
Podeli
HTC VIVE najavio je VIVE Sync, aplikaciju za kolaboraciju i sastanke u virtuelnoj realnosti (VR) koja je napravljena posebno za poslovnu upotrebu. Jednostavan za pristup i bezbedan, VIVE Sync je napravljen za kompletan VIVE ekosistem i kompatibilan je sa rešenjima VIVE, VIVE Pro i VIVE Focus. Razvijanjem ove alatke za poslovnu kolaboraciju, HTC VIVE nastavlja svoju posvećenost donošenju premijum VR hardverskih i softverskih rešenja firmama svih veličina.

Interni razvojni tim kompanije HTC VIVE - 2 Bears Studio, počeće izbor pilot partnera koji će integrisati VIVE Sync u svoje poslovanje u decembru.

VIVE Sync je intuitivna alatka za VR kolaboraciju u kojoj interni timovi mogu da se sastaju u virtuelnom deljenom prostoru, što poboljšava komunikaciju i produktivnost u okviru organizacija. Podržava do 20 zaposlenih istovremeno, tako da odvojeni timovi širom planete mogu da se sastanu da dele materijal, održavaju diskusije i donose kolaborativne odluke u realnom vremenu.

Zahvaljujući dinamičnim i prilagodljivim avatarima, pojedinci će moći da imaju okružujuće i realistične interakcije sa svojim kolegama bez obzira gde se nalaze na svetu. Kroz VIVE Sync učesnici mogu da jednostavno dele materijal direktno sa svog servera, kao što su samostalni video zapisi, prezentacije i 2D i 3D materijal. Osim toga, funkcionalnost platforme VIVE Sync za 3D crtanje omogućava korisnicima da označavaju materijal i da stupaju u interakciju sa njim, dok mogućnost jednostavnog pravljenja snimaka ekrana, video zapisa i podrška za prebacivanje glasa u tekst promoviše produženu kolaboraciju izvan virtuelnog prostora za sastanak.

- Pošto su naše kancelarije raspoređene na suprotnim stranama planete, napravili smo VIVE Sync kao interno rešenje za mnoge bolne tačke udaljenog rada i kolaboracije. Ono što je bilo najvažnije i što razlikuje VIVE Sync od drugih rešenja je stalni naglasak na bezbednost i jednostavnost korišćenja u okviru aplikacije - rekao je David Sapienza, izvršni direktor studija 2 Bears Studio.


VIVE Sync se savršeno integriše u postojeću infrastrukturu kompanije, što obezbeđuje prilagođenu i bezbednu platformu. S obzirom na to da organizacije mogu da primene punu kontrolu nad bezbednošću, zaposleni mogu bez brige da dele poverljiv i osetljiv materijal slobodno sa svojim kolegama. Osim toga, podešavanje bezbednih sastanaka u platformi VIVE Sync jednostavan je i intuitivan proces. Zahvaljujući Outlook Office 365 integraciji, korisnici mogu jednostavno da podese sastanke u platformi VIVE Sync putem emaila, dok sistem za QR kodove iskorišćava prednosti prednjih kamera na uređaju VIVE kako bi omogućio jednostavan pristup lokacijama za sastanke.

Više informacija o rešenju VIVE za poslovnu upotrebu možete naći na: https://enterprise.vive.com.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.