Izvor: Promo | Četvrtak, 08.11.2018.| 13:51

SENA doo Kragujevac na međunarodnom sajmu Chillventa 2018

SENA Kragujevac
Kompanija SENA doo iz Kragujevca, jedna od najuspešnijih kompanija iz oblasti industrijske rashlade u jugoistočnoj Evropi, imala je izuzetno zapaženo učešće na sajmu Chillventa 2018 koji je održan od 16. do 18. oktobra u Nirnbergu. Chillventa je vodeći svetski sajam iz oblasti rashlade, klimatizacije i toplotnih pumpi, i ove godine je okupio 1.023 izlagača iz više od 50 država, 35.000 posetilaca i eksperata iz HVAC industrije.

Industrije rashlade i klimatizacije prolaze kroz period značajnih promena zbog svetskih inicijativa za borbu protiv globalnog zagrevanja. Sintetički rashladni mediji se postepeno izbacuju iz upotrebe u EU i Severnoj Americi i polako ih zamenjuju prirodni rashladni mediji kao što je CO2. SENA je u skladu sa trendovima na svetskom tržištu na Chillventi predstavila svoja rešenja i proizvode iz oblasti industrijske rashlade: čiler za indirektno hlađenje vode, kondenzacionu jedinicu koja koristi CO2 kao rashladni medij i centralnu rashladnu jedinicu sa direktnom ekspanzijom.

SENA tim
SENA je na Chillventi 2018 imala izuzetno zapaženo izlaganje, što je potvrdio veliki broj posetilaca na štandu iz celog sveta. Kao najznačajniji i najveći izlagač iz regiona jugoistočne Evrope, SENA je ostavila odličan utisak među posetiocima i ekspertima iz sektora industrijske rashlade. Posebnu pažnju su privukle kondenzacione jedinice koje kao rashladne medije koriste glikol za indirektno hlađenje i CO2, koji će u budućnosti zauzimati značajna mesta u svim projektima sa industrijskom rashladom, ali i centralna rashladna jedinica koja koristi R404A koji će na kraći i srednji rok i dalje biti dominantni rashladni medij.

Proizvodi i rešenja koje SENA nudi na tržištu odlikuju visok kvalitet komponenti i izrade, prilagodljivost specifičnim zahtevima i potrebama kupaca, pouzdanost i ekonomičnost tokom funkcionisanja. Sa preko 20 godina iskustva u industriji hlađenja, i uz spoj inženjeringa, tehnologija i znanja SENA nudi optimalna rešenja u brojnim industrijama: zamrzavanje, skladištenje i prerada voća i povrća, produženo skladištenje jabuka, industriji mesa, mleka i mlečnih proizvoda, konditorskoj, farmaceutskoj i svim ostalim industrijama koje imaju potrebu za rešenjima iz oblasti hlađenja. Izvoz proizvoda kompanije SENA na tržištima Jugoistočne Evrope, Evropske Unije, Latinske Amerike, Severne Afrike i Jugoistoče Azije govori o spoju uspešne poslovne strategije i kvalitetnih proizvoda i rešenja.

Fotogalerija
SENA doo Kragujevac na međunarodnom sajmu Chillventa 2018

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.