Izvor: eKapija | Četvrtak, 08.11.2018.| 15:38
Izdvojite članak Odštampajte vest

Lidl otvorio prodavnice u Beogradu, Kruševcu i Pančevu

Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas, u prepoznatljivom maniru – tačno u 8 časova ujutru, još tri prodavnice u Srbiji. Listi gradova u kojima ovaj savremeni diskont posluje pridružili su se Kruševac i Pančevo, dok je Beograd dobio još jednu Lidl prodavnicu – na Čukarici kod Ade Ciganlije.

Veliko interesovanje građana, koji su od ranog jutra čekali otvaranje, ni ovoga puta nije izostalo. Novina koju Lidl donosi potrošačima u Beogradu jeste i drugačiji tip prodavnice, pa se u prizemlju nalazi parking, dok je prodajni prostor na prvom spratu. Međutim, unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje se od ostalih Lidl prodavnica i da je raspored kategorija gotovo identičan, što snalaženje čini jednostavnijim, a kupovinu bržom.

Kako je pred nama period praznovanja, u pogledu asortimana Lidl je uveo novine – Deluxe proizvode koji će na raspolaganju biti samo u periodu do kraja godine.

Deluxe asortiman nudi izbor jela i priloga, od klasičnog pečenja sa tradicionalnim prilozima, preko posnih kombinacija sa ribom do menija za one koji su spremni da isprobaju nove ukuse. Tako, Deluxe asortiman nudi, između ostalog, veliki izbor vrhunskih pršuta iz Španije ili Italije, mešavinu lignji, dagnji i škampa za ljubitelje morskih plodova, kao i Deluxe poslastice koje ne zahtevaju dodatnu pripremu.

Podsetimo, radno vreme svih Lidl prodavnica je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.