NavMenu

Na prodaju imovina proizvođača poljoprivrednih mašina Berko u stečaju

Izvor: eKapija Četvrtak, 08.11.2018. 09:51
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: TDKvisuals/shutterstock.com)Ilustracija
Po rešenju Privrednog suda u Subotici oglašena je prodaja imovine stečajnog dužnika Berko d.o.o. za proizvodnju poljoprivrednih mašina i uređaja iz Mola.

Na javnom nadmetanju zakazanom za 20. decembar 2018. u 12 časova na adresi preduzeća u Molu, biće ponuđena imovina sastavljena od osam jednorednih vučenih berača Berko, sa pojedinačnom početnom cenom od 440.000 do 625.000 dinara i jedna mašina sa 14 obradnih jedinica, po početnoj ceni od 3.575.000 dinara.

Imovina se prodaje u viđenom stanju i može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije svakog radnog dana, u dogovoru sa stečajnim upravnikom, a najkasnije sedam dana pre zakazane prodaje.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.