Izvor: eKapija | Utorak, 06.11.2018.| 10:16
Izdvojite članak Odštampajte vest

Održan seminar D.R. Gilbert group u Beogradu

Posle Sarajeva, Zagreba, Skoplja, Podgorice i Ljubljane, održan je finalni i najveći seminar u Beogradu u organizaciji D.R. Gilbert group i DK Consulting-a uz podršku Slovenačkog poslovnog kluba u Srbiji. Seminaru je prisustvovalo više od 200 učesnika.

Ovaj regionalni seminar je okupio veliki broj istaknutih rukovodilaca iz celog regiona i iz svih industrija, koji dele iste ili slične vrednosti, da zajednički rade na istoj misiji.

Novi strateški pogledi na poslovanje i prodaju - kako efikasno voditi prodajne timove, unaprediti poslovanje i ostvariti odlične rezultate u trenutnim okolnostima, bile su tema seminara koji je održan u hotelu Crowne Plaza.

Učesnici seminara imali su priliu da čuju šta predstavlja novi koncept prodaje i održivog poslovanja u savremenom poslovnom ringu, da li je prodaja i poslovanje manipulacija ili motivacija i kako odbrambeno reagovati na manipulaciju, kako iz prosečnih prodavaca izgraditi pobednički tim.

Kako su istakli iz D.R. Gilbert group, zahvalni su partnerima i sponzorima konferencije, kompanijama LeveriS Jewelry, Urban Garden, SWA tim, MVM Company, Akademiji poslovnih znanja i veština, Izdavaču D.R. Gilbert Books, kao i medijskim sponzorima.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.