Izvor: Radio 021 | Ponedeljak, 05.11.2018.| 10:18
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kreiran najskuplji parfem na svetu - Cena 1,5 mil USD

(Foto: You Tube)
Ako postoji jedna stvar koja jedan parfem odvaja od drugog, to je onda kvalitetno kreirani, luksuzni dekanter u kom se on nalazi.

Dajući nam sve navedeno u jednom kompletu, prefinjeni miris i neverovatni luksuz, prestižni francuski luksuzni brend Morreale Paris skoro je predstavio Le Monde sur Mesure, prefinjeni miris smešten u luksuznu bočicu.

Dekanter ovog parfema napravljen je od zlata i dijamanta, smatra se najskupljim u čitavom svetu. Košta neverovatnih 1,5 mil USD, a očekuje se da će biti dat samo VIP gostima koji će biti odabrani.

Kreiran od dva kilograma čistog 18-karatnog zlata koji su korišćeni za njegov oklop i ručno poliranih dijamanata najvišeg kvaliteta, ova flašica parfema je prava poslastica za kolekcionare. Ovaj dekorativni dekanter zahteva godinu dana za izradu, a dolazi sa jedinstvenim serijskim brojem, u specijalnoj drvenoj kutiji koja sadrži i narukvicu kreiranu od istog materijala.

Ispunjen mirisom pariske ruže i himalajskog nerolija, Le Monde sur Mesure je zaista poseban. VIP zvanicama će biti ponuđen u verzijama od pet, sedam i 10 litara. Brend će takođe predstaviti i flašice od 300 ml za sve one koji bi želeli da poseduju original, ali nisu u mogućnosti.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.