Izvor: eKapija | Četvrtak, 01.11.2018.| 16:03
Izdvojite članak Odštampajte vest

Laguna slavi jubilej - Najmodernija knjižara u strogom centru Beograda

Ilustracija (Foto: sheff/shutterstock.com)
Povodom svog jubileja i proslave 20. rođendana izdavačka kuća Laguna obradovaće sve Beograđane najmodernijom i najbolje opremljenom knjižarom u Knez Mihailovoj ulici.

Knjižara Borislav Pekić prostiraće se na tri nivoa i biće novi dom za 600.000 članova Laguninog kluba čitalaca, mesto na kome će moći da se pronađu najbolje knjige na srpskom i drugim jezicima, bogat asortiman poklona, filmova, muzike, igračaka i video igara.

Delfi knjižara u Knez Mihailovoj 48 otvoriće svoja vrata u ponedeljak 5. novembra a povodom otvaranja Laguna je pripremila brojna iznenađenja i popuste.

Svečanost povodom otvaranja trajaće do nedelje 11. novembra i tokom cele nedelje u knjižari će se održavati zanimljiv program, poklanjaće se naslovi u izdanju Lagune i proizvodi sponzora. Posetioce očekuju i veliki popusti na kompletnu ponudu knjiga i gift programa. Autori najpopularnijih knjiga u Srbiji će u novootvorenoj knjižari potpisivati svoja dela i družiti se sa čitaocima, a precizan raspored potpisivanja ćemo naknadno objaviti.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.