Izvor: eKapija | Četvrtak, 01.11.2018.| 15:03
Izdvojite članak Odštampajte vest

Lidl otvara još tri prodavnice 8. novembra

Tri nove Lidl prodavnice - u Beogradu kod Ade Ciganlije, u Kruševcu i u Pančevu, počeće da rade u četvrtak, 8. novembra, u 8 časova ujutru. Prvi savremeni diskont u Srbiji pripremio je pažljivo odabran asortiman proizvoda i dodatne "slavljeničke" cene za potrošače u ove tri prodavnice povodom otvaranja.

- Nakon srdačnog dočeka tokom otvaranja naših prodavnica u 12 gradova Srbije, veoma nas raduje da će potrošači u još tri prodavnice imati prilike da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosimo. Verujemo da će prepoznati vrednost koju donosimo i pružiti nam poverenje. Svima koji nas od 8. novembra posete u novim prodavnicama u Beogradu, Kruševcu i Pančevu sa zadovoljstvom ćemo ponuditi jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu - rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović.

Potrošače će na policama Lidla dočekati asortiman od 1.500 proizvoda, koji je izazvao veliko interesovanje u već otvorenim prodavnicama u Srbiji. Pored jedinstvenih Lidl brendova u asortimanu su zastupljeni i domaći dobavljači, sa više od 350 proizvoda. Ono što Lidl čini jedinstvenim na tržištu su i vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju.

Takođe, Lidl je i ovoga puta, kao dodatak redovnim akcijama, za prve dane rada u nove tri prodavnice obezbedio dodatne akcijske ponude sa izuzetno atraktivnim cenama.

Novina koju Lidl donosi potrošačima u Beogradu jeste drugačiji tip prodavnice, predviđen za delove grada u kojima je izazovno obezbediti prostor za spoljni parking, pa se u prizemlju objekta nalazi garaža, dok je prodajni prostor na prvom spratu. Takođe, prodavnica u Pančevu izgledom je drugačija od do sada otvorenih prodavnica u Srbiji, po tome što ispred ulaza, koji je pod pravim uglom, ima nadstrešnicu. Međutim, ono što je za potrošače najbitnije jeste da se unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje, kao i da prilagođavanja i praćenje najnovijih standarda gradnje omogućavaju prvom savremenom diskontu u Srbiji da pruži svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, da bude prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i da odgovorno postupa prema životnoj sredini.

Novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one do sada otvorene, raditi svakoga dana u nedelji, od 8 do 22 časa.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.