NavMenu

Potpisivanje ugovora za rekonstrukciju puta Novi Pazar-Tutin 29. oktobra

Izvor: Tanjug Nedelja, 28.10.2018. 11:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Scherbinator/shutterstock.com)Ilustracija
Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, potpisaće u ponedeljak, 29. oktobra, komercijalni ugovor za rekonstrukciju državnog puta Novi Pazar-Tutin sa turskom kompanijom Tasyapi.

Ugovor će u Vladi Srbije, pored potpredsednice Vlade, potpisati predsednik kompanije Tasyapi Emrulah Turanli i v.d. direktora JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak, saopštilo je resorno ministarstvo.

Potpisivanju ugovora prisustvovaće potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić i ambasador Turske u Republici Srbije, Tanžu Bilgič.

Komercijalni ugovor koji se potpisuje između Vlade Republike Srbije, Javnog preduzeća Putevi Srbije i kompanije Tasyapi, obuhvata izradu plana detaljne regulacije, projektne dokumentacije i izvođenje radova na rekonstrukciji državnog puta II A reda br. 203, Novi Pazar-Tutin.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

  |  Vesti

  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.