NavMenu

NLP Centar - Decenija zajedničkog razvoja

Izvor: Promo Četvrtak, 25.10.2018. 15:50
Komentari
Podeli
Sa svečanosti NLP centraSa svečanosti NLP centra
Desetogodišnjica postojanja NLP Centra obeležena je u utorak, 23. oktobra u Zoom Art Cafeu, uz prisustvo brojnih poslovnih partnera, prijatelja kuće i predstavnika medija. Ovom prilikom svečano je prikazan video za novu NLP Centar kampanju - Tiha vatra uspeha.

Zvanicama su se obratili osnivač i NLP Master trener Peđa Jovanović, NLP Master trener Darko Gajić i NLP trener Luica Radivojević. Oni su se osvrnuli na svoje početke, kao i na lični i profesionalni razvoj koji se odvijao uporedo sa rastom jedne specifične priče kao što je NLP Centar. Prisetivši se celog puta, od prvih koraka do ovog jubileja, Peđa Jovanović je ukazao na ključne promene oslikane u pojavi novih, mlađih generacija, istakavši da upravo one predstavljaju značajan potencijal daljeg razvoja ovog brenda.


Posebnu pažnju zvanica privuklo je Skajp uključenje NLP Master trenera Josipa Bošnjakovića, koji je u svom prepoznatljivom stilu poželeo domaćinima još puno decenija zajedničkog razvoja.

NLP Centar iz godine u godinu širi svoje poslovanje u regionu i inostranstvu. Tako se NLP treninzi pored Beograda i Novog Sada mogu pohađati i u više gradova Bosne i Hercegovine, Makedonije i Češke.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.