Izvor: Promo | Četvrtak, 25.10.2018.| 15:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

NLP Centar - Decenija zajedničkog razvoja

Sa svečanosti NLP centra
Desetogodišnjica postojanja NLP Centra obeležena je u utorak, 23. oktobra u Zoom Art Cafeu, uz prisustvo brojnih poslovnih partnera, prijatelja kuće i predstavnika medija. Ovom prilikom svečano je prikazan video za novu NLP Centar kampanju - Tiha vatra uspeha.

Zvanicama su se obratili osnivač i NLP Master trener Peđa Jovanović, NLP Master trener Darko Gajić i NLP trener Luica Radivojević. Oni su se osvrnuli na svoje početke, kao i na lični i profesionalni razvoj koji se odvijao uporedo sa rastom jedne specifične priče kao što je NLP Centar. Prisetivši se celog puta, od prvih koraka do ovog jubileja, Peđa Jovanović je ukazao na ključne promene oslikane u pojavi novih, mlađih generacija, istakavši da upravo one predstavljaju značajan potencijal daljeg razvoja ovog brenda.

Posebnu pažnju zvanica privuklo je Skajp uključenje NLP Master trenera Josipa Bošnjakovića, koji je u svom prepoznatljivom stilu poželeo domaćinima još puno decenija zajedničkog razvoja.

NLP Centar iz godine u godinu širi svoje poslovanje u regionu i inostranstvu. Tako se NLP treninzi pored Beograda i Novog Sada mogu pohađati i u više gradova Bosne i Hercegovine, Makedonije i Češke.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.