NavMenu

Izgradnja multifunkcionalne dvorane za borilačke sportove u Košutnjaku početkom 2019.

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.10.2018. 10:56
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Kzenon/shutterstock.com)Ilustracija
Na površini sportskog kompleksa Zavoda za sport i medicinu sporta u Beogradu, u okviru kojeg deluju i laboratorije medicine i psihologije sporta kao i INDOK odeljenje i naučnoistraživački centar Srbije za motorička istraživanja i analitiku u sportu, otpočinje izgradnja novih, savremenih objekata u interesu stvaranja boljih uslova za razvoj sporta na nivou Srbije.

Kako je predviđeno urbanističkim projektom, početkom naredne godine u Košutnjaku u planu je izgradnja savremene multifunkcionalne dvorane za borilačke sportove. Sale za borenja biće u službi razvoja tekvonda, rvanja, džudoa i karate sporta, a prostor za rad biće dostupan i Savezu za sportsko penjanje i Streljačkom savezu Srbije.


Krajem 2019. godine u planu je da se izvrši i rekonstrukcija upravne zgrade Zavoda, čime bi se uvezale laboratorije za medicinu, psihologiju, analitiku u sportu i INDOK odeljenje, a sve u cilju da se podigne nivo usluga u okviru jedinstvene ustanove sporta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.