Izvor: eKapija | Četvrtak, 25.10.2018.| 08:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

Regionalni brend istočne Srbije Balcanica Superior predstavljen u Beogradu

Direktor RARIS-a Vladan Jeremić je na konferenciji "Povoljno poslovno okruženje na lokalnom nivou" održanoj 24.10.2018. u Beogradu predstavio Regionalni brend istočne Srbije Balcanica Superior.

Balcanica Superior je predstavljena kao jedinstveni primer dobre prakse koji povećava vidljivost nekog regiona i pruža podršku njegovom razvoju, navodi se u saopštenju.

Konferencija koju je organizovala Stalna konferencija gradova i opština je okupila stotinak predstavnika gradova i opština kao i relevantnih Ministarstava, a kako se dalje navodi, Balcanica Superior izazvala je veliko interesovanje jer predstavlja prvi ovakav primer brendiranja regiona u Srbiji.

Regionalni brend istočne Srbije Balcanica Superior je registrovan i zaštićen kod Zavoda za intelektualnu svojinu kao žig garancije. Balcanica Superior garantuje kupcima da se radi o određenom stepenu kvaliteta brendiranog proizvoda ili usluge kao i da su oni poreklom iz istočne Srbije.

Konkurs za dodelu Regionalnog brenda je u toku i do sada je već 11 firmi ispunilo uslove za korišćenje brenda Balcanica Superior.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.