Izvor: eKapija | Sreda, 24.10.2018.| 13:05
Izdvojite članak Odštampajte vest

Capitol Park Rakovica proslavlja prvi rođendan i otvara pet novih prodavnica

U četvrtak, 25. oktobra, najveći ritejl park u Beogradu, Capitol Park Rakovica, proslaviće svoj prvi rođendan uz nezaboravnu zabavu za sve uzraste i dolazak pet novih brendova. Od 10 do 23 sata svi posetioci imaće priliku da uživaju u popustima i specijalnim rođendanskim ponudama u prodavnicama, kao i otvaranjima Fashion & Friends Outlet, Intersport, Opposite i Koton prodavnica, kao i novog restorana Lunch Express.

Program počinje od 16 sati i sadržaće zabavne aktivnosti za najmlađe - druženja sa animatorima, maskotama, transformersima, klovnovima, mađioničarima, uživanje u rođendanskim kolačima, a vrhunac slavlja biće svakako koncert Tropico benda praćen vatrometom koji će Capitol Park Rakovica pokloniti svim vernim kupcima za svoj prvi rođendan.

Najveći ritejl park u Beogradu otvoren je 19. oktobra prošle godine kada je dobrodošlicu stanovnicima Rakovice i susednih opština vrata poželelo preko 30 novih prodavnica. Ritejl park se prostire na preko 20.000 m2 sa više od 700 parking mesta. Capitol Park, kako je saopšteno, neguje porodičnu atmosferu kroz prijatan prostor za igru najmlađih posetilaca i prostranih trotoara za šetnju i razgledanje izloga prodavnica. U središnjem delu parka na centralnom travnjaku održavaju se različite manifestacije iz meseca u mesec, uvek usmerene na zabavu za sve generacije tako da cela porodica može da uživa u zabavnim sadržajima.

- Zahvalni smo stanovnicima Rakovice koji su nam pomogli da postanemo centar zabave i kupovine u Beogradu i što kupcima na svoj prvi rođendan poklanjamo pet novih prodavnica. Trudimo se da na različite načiine zadovoljimo želje i potrebe naših posetilaca, i to radimo kroz nova otvaranja, zabavne sadržaje, specijalne ponude u prodavnicama, i druge promotivne aktivnosti. Capitol Park mreža se širi i tokom 2019. godine ćemo imati još novih otvaranja" – istakao je direktor korporativnih komunikacija Poseidon grupe u Srbiji Džejms Gan.

Na proleće 2019. godine Capitol Park će otvoriti svoja vrata kupcima u Leskovcu i Zaječaru, a do kraja 2020. godine bude ukupno deset ritejl parkova u ovoj mreži.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.