NavMenu

SEEbtm Awards 2018. za najbolje u kongresnom turizmu Jugoistočne Evrope

Izvor: eKapija Petak, 19.10.2018. 11:50
Komentari
Podeli
SEEbtm Awards, priznanja za najbolje hotele i event prostore u kongresnom turizmu Jugoistočne Evrope, ove godine dodeljuju se u 17 kategorija. Za najbolje u svakoj od njih će, osim ljudi iz kongresne industrije regiona, klijenata nominovanih kandidata i čitalaca, glasati i stručni žiri.

Žiri je sačinjen od predstavnika najeminentijih kompanija i organizacija koje organizuju događaje u regionu, te će svako od njih dati glas za, po svom mišljenju i bogatom iskustvu, najbolje hotele i event prostore.

Glasanje za SEEbtm Awards biće online i trajaće od 22. oktobra do 7. novembra 2018. U tom periodu možete glasati za svoje favorite na ovom linku.

SEEbtm Awards dodeljivaće se na tradicionalnom okupljanju kongresne industrije regiona jugoistočne Evrope – SEEbtm party, 15. novembra 2018. u Beogradu.

Sve dodatne informacije o SEEbtm Awards 2018 i događaju SEEbtm Party možete pronaći OVDE.

Podsetimo, SEEbtm Awards pokrenuta su 2016. od strane specijalizovanog regionalnog časopisa za organizaciju događaja i poslovni turizam SEE business travel & meetings (SEEbtm magazin) i regionalnog portala za organizaciju događaja Kongresni turizam.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.