Izvor: eKapija | Četvrtak, 18.10.2018.| 13:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

Prva konferencija za korporativne inovacije u Srbiji - Kako transformisati inovacije u poslovne rezultate?

Centralni godišnji događaj i tačka sastajanja onih koji žele da ulažu u korporativne inovacije, biće prva Corporate Innovation Conference u Srbiji. Tako će, sve firme i pojedinici koji žele da koriste inovaciju i transformišu je u merljive poslovne rezultate imati priliku da 30. oktobra u Belexpocentru, prisustvuju miksu najboljih globalnih i lokalnih praksi o kojima će govoriti domaći i inostrani profesionalaci.

Svi učesnici imaće i priliku da steknu uvid o trending temama, upoznaju najbolje inovativne prakse u Srbiji, povežu se sa ekspertima inovacije, ali i upuste se u iskrene i otvorene diskusije o izazovima inovacije.

Prisustvo na konferenciji je, takođe, i prva prilika ovog tipa koja obezbeđuje uključivanje u rastući inovativni ekosistem Srbije koji spaja ljude, zajednice, poslove i tehnologije. Elliot Suse, Sonja Kresojević i Marius Starcke, samo su neka od imena koja će biti deo prve Corporate Innovation Confere

Podsetimo, Corporate Innovation Conference je implementirana od strane ICT Hub-a kao deo projekta "Igralište inovacija" a podržana od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), navodi se u saopštenju ICT Hub-a.

Sve detalje o konferenciji možete pogledati OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.