NavMenu

3D CAD turnir na Sajmu proizvodnih tehnologija u Kragujevcu 18. oktobra

Izvor: eKapija Sreda, 17.10.2018. 11:02
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanije Solfins i Strojotehnika organizovaće 18. i 19. oktobra prvi Sajam proizvodnih tehnologija u Kragujevcu, na Šumadija sajmu. Na ovom skupu biće predstavljene CNC mašine, alati, 3D štampa i 3D skeniranje, virtuelna realnost, softverska rešenja za razvoj i proizvodnju...

Posetioce očekuje i više od 20 aplikativnih inženjera koji će odgovoriti na sve upite vezano za rešenja za upravljanje procesima i projektima, kontrolu kvaliteta, programiranje CNC mašina i robota, simulacije proizvoda, kreiranje kompletne dokumentacije proizvoda i slično.

Prvog dana sajamske izložbe, u četvrtak 18. oktobra u 18 sati, biće održan turnir u 3D modelovanju i veštini korišćenja 3D CAD softvera. Takmičari će imati na raspolaganju tri mogućnosti da izaberu u kom softveru će rešavati zanimljive inženjerske probleme: SolidWorks, Catia V5 i Catia 3DExperience.


Turnir će biti održan po "kup sistemu", a ocenjivaće se brzina i preciznost u izradi zadatog 3D modela. Prva tri mesta osvojiće vredne nagrade: 3D miš, 3D skeniranje i 3D štampu svoje biste.

Više detalja o Sajmu proizvodnih tehnologija i prijave za turnir možete naći na sajtu Solfinsa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.