NavMenu

Međunarodni sajam tehnologija za preradu vode Watrex Expo 2019 od 20. do 22 marta u Kairu

Izvor: eKapija Utorak, 16.10.2018. 16:22
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: ImVirgo Studio/shutterstock.com)Ilustracija
ATF – Al Awael International Trade Fairs poziva na učešće na 4. Međunarodnoj konferenciji i sajmu tehnologija za preradu vode koja se održava od 20. do 22. marta 2019. godine u Kairu.

AT je kompanija zadužena za organizovanje međunarodnih sajmova. Cilj im je da postanu vodeća i jedinstvena kompanija u svetu u organizaciji sajmova i izložbi, a dizajnirani su kao idealna platforma za strane, regionalne i lokalne kompanije koje žele pokrenuti ili unaprediti poslovanje na Bliskom istoku.

Sajam predstavlja jedinstveni događaj u Egiptu, Africi i Bliskom istoku prikazujući najnovije tehnologije u sektoru vodoprivrede, navodi se u saopštenju FIPA-e.

Zainteresovane strane širom sveta koje žele deliti svoje poslovne mogućnosti, istraživati inovativna vodna rešenja i širiti mrežu dobavljača, dobile su idealnu priliku povezivanja s dinamičnim ekosistemom egipatske vodoprivrede.

Za više informacija posetite ovaj link.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Cena izgradnje Tiršove 2 porasla na 141,6 mil EUR - Ugovor dodeljen konzorcijumu 10 firmi

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je odluku o dodeli ugovora za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2 grupi ponuđača koja se i jedina javila na prethodni tender, a vrednost dodeljenog ugovora je 141 mil EUR sa PDV-om (16,6 milijardi dinara). Konzorcijum firmi SMB Gradnja, W.D. Concord West, Telegroup, MPP Jedinstvo ad Sevojno, A.R.J Technology, DBS, Elektrozapad, Ipon Sistem, Premer Savković i PP Inženjering Stojanović je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.