NavMenu

NF Innova širi poslovanje na afričko bankarsko tržište - Konferencija FinovateAfrica 2018 u Kejptaunu 27. i 28. novembra

Izvor: Promo Utorak, 16.10.2018. 08:44
Komentari
Podeli
Nakon uspešne prezentacije na nedavno održanom događaju FinovateEurope, NF Innova je spremna da ponovo zablista, ovaj put u Africi. NF Innova biće jedna od vodećih kompanija za razvoj finansijskih rešenja koje će se predstaviti na skupu FinovateAfrica, 27. i 28. novembra u Kejptaunu.

Organizatori najavljuju više od 450 učesnika, preko 20 kompanija i više od 75 stručnih predavača iz oblasti finansijskih tehnologija, što ovaj skup čini visoko edukativnom i inspirativnom manifestacijom. FinovateAfrica će se baviti temama iz 9 oblasti: bankarstvo, novi trendovi, regulatorne tehnoloije, nove tehnologije, plaćanje, kreditiranje, finansijska inkluzija, korisničko iskustvo, insurtech i stavljanje krajnjeg korisnika na prvo mesto. Finovate tim se još jednom pobrinuo da učesnici dobiju sveobuhvatan i vredan uvid u to kako da dodatno unapređuju svoje poslovanje korišćenjem najnovijih finansijskih rešenja.

Učestvujući na ovom događaju kao lider u razvoju tih rešenja, New Frontier Innova (NF Innova) pravi veliki korak ka širenju poslovanja na bankarskom tržištu u Africi. Inovativni pristup omogućava kompaniji da ponudi najmodernije tehnologije na jednostavan način. NF Innova je na događaju FinovateEurope u Londonu u martu ove godine predstavila iBanking Opti-Channel Bot rešenje, a sada će u Kejptaunu u novembru predstaviti inovacije u svojoj aplikaciji za mobilno bankarstvo.

NF Innova uvek stavlja iskustvo klijenta na prvo mesto tako što osigurava da njene finansijske aplikacije budu intuitivne za korišćenje i lake za implementiranje i upravljanje u okviru kompanije.

– NF Innova je vodeći pružalac digitalnih bankarskih rešenja koja pomažu tradicionalnim bankama da preuzmu centralnu ulogu u novom ekosistemu partnera, gde novi igrači prave dramatične promene u okviru finansijske industrije, i da tako postanu nezamenljive u svakodnevnom bankarskom iskustvu svojih klijenata. Dokaz kvaliteta aplikacija koje kreira NF Innova vidi se u našim rezultatima. U izveštaju IDC-a MarketScape 2017, prepoznati smo kao lider u mobilnim bankarskim rešenjima, zahvaljujući našoj iBanking platformi. CIO Applications Europe nas je nedavno proglasio jednim od 25 najboljih pružalaca fintech rešenja. Već smo uspostavili partnerstva sa vodećim bankarskim institucijama u Evropi, a planiramo da proširimo poslovanje na Bliski Istok, Afriku i Severnu Ameriku. FinovateAfrica je događaj koji će stvoriti priliku da NF Innova ostvari plan i donese svoja rešenja na finansijsko tržište Afrike – rekao je Vasa Šegrt, direktor kompanije NF Innova.


Rešenje kompanije NF Innova vodeće je na tržištu. Ova sofisticirana opti-channel iBanking platforma je izuzetno laka za upravljanje i u potpunosti orijentisana prema klijentu. Korisnički interfejs ove mobilne aplikacije može se menjati i prilagođavati bez potrebe za dodatnim programiranjem ili objavljivanjem novih verzija. Poseduje višestruke opcije za povećanje prihoda, kao što su digitalni proizvodi i geolokacijski servisi za naprednu personalizaciju.

Ove i mnoge druge novitete kompanije NF Innova moći ćete da vidite na FinovateAfrica 2018, u Kejptaunu 27. i 28. novembra.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.06.2023.  |  Industrija, Saobraćaj

Air Serbia dodaje u flotu Dash 8-400?

Air Serbia od 12. juna dodaje u flotu jedan Dash 8-400, prenosi zamaaero.com. Avion je uzet u "wet lease" od nemačke ACMI kompanije Avanti Aira. Ovo je prvi put da kompanija ima ovaj avion u floti, dodaju. - Prema neslužbenim i nepotvrđenim nformacijama Air Serbia će pribaviti još jedan Dash 8-400, te bi ovi avioni trebalo da zamene AirConnectova dva ATR 72-600, sa kojim Er Srbija nije zadovoljna zbog brojnih otkazivanja letova - navedeno

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.