Izvor: eKapija | Nedelja, 14.10.2018.| 11:52
Izdvojite članak Odštampajte vest

Međunarodni sajam prehrambenih proizvoda GULFOOD u Dubaiju od 17. do 21. februara 2019. - Rok za prijave 26. oktobar

Ilustracija (Foto: Lisa S./shutterstock.com)
Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) organizovaće, u cilju podrške i promocije izvoza, nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu prehrambenih proizvoda GULFOOD u Dubaiju, UAE, od 17. do 21. februara 2019. godine.

Kako navode iz RAS-a, nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i organizuju plasman na nova tržišta, kao i da unaprede postojeće i ostvare nove poslovne kontakte. Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u UAE i regionu Zaliva, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

GULFOOD je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u UAE i regionu Zaliva, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam se prostire na 100.000 m2, a godišnje ga poseti više od 95.000 posetilaca iz oko 100 zemalja, koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 5.000 izlagača u 8 sektora.

Na sajmu GULFOOD 2019. godine, Srbija će se predstaviti sa svojim proizvodima u jednoj od glavnih hala Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls, na nacionalnom štandu površine 60 m2.

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda iz oblasti prehrambene industrije.

Rok za prijave je 26. oktobar, a više detalja i potrebnu dokumentaciju možete pronaći na sajtu Razvojne agencije Srbije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.