Izvor: Tanjug | Subota, 13.10.2018.| 12:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

NIS ulaže 114,5 miliona dinara u projekte za bolji život lokalnih zajednica

(Foto: nis.rs)
Kompanija NIS pozvala je u petak (12. oktobra 2018. godine) građane iz 12 lokalnih zajednica širom Srbije da od 15. do 18. oktobra glasaju za projekte koje žele da budu realizovani u okviru programa "Zajednici zajedno" 2018.

Poziv važi za građane Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Pančeva, Požarevca, Kikinde, Zrenjanina, Kanjiže, Srbobrana, Žitišta i Novog Bečeja, koji će moći da glasaju putem sajta www.zajednicizajedno.nis.eu i na taj način doprinesu unapređenju kvaliteta života u svojoj zajednici, saopšteno je iz NIS-a.

Program "Zajednici zajedno" NIS sprovodi već deset godina sa ciljem poboljšanja uslova života građana u 12 gradova i opština u kojima posluje.

Do sada je kroz ovaj program društveno odgovornog poslovanja kompanija uložila više od milijardu dinara za realizaciju više od 900 projekata, a ukupan budžet programa "Zajednici zajedno" u 2018. godini je 114,5 miliona dinara.

Na ovaj način NIS pod sloganom "Budućnost na delu" nastavlja sa aktivnostima na podršci lokalnim zajednicama širom Srbije, posebno kada je reč o mladima, zaključuje se u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.